Něco o chovu švába Madagaskarskýho a švába Argentinského?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Martysy

2.4.2023 18:13
Martysy

XXX.XXX.2.192

Chtěl bych chovat tyto dva druhy švábů, v teráriu, doporučuje se v terárium? Víte něco o chovu? Snesou se tyto dva druhy v jednom teráriu? Kde se dají nejlépe koupit, dají se koupit třeba na internetu? Nikdy jsem je nechoval takže je lepší koupit jen samce nebo i samičky? Kolik od každého druhu se doporučuje koupit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2023 19:19

Se vám zasekla klávesnice?

Nahlášeno.

2.4.2023 19:21

Martysy napsal(a):
Chtěl bych chovat tyto dva druhy švábů, v teráriu, doporučuje se v terárium? Víte něco o chovu? Snesou se tyto dva druhy v jednom teráriu? Kde se dají nejlépe koupit, dají se koupit třeba na internetu? Nikdy jsem je nechoval takže je lepší koupit jen samce nebo i samičky? Kolik od každého druhu se doporučuje koupit?

Zkuste dát na bezobratlé.

Martysy

2.4.2023 21:01
Martysy

XXX.XXX.2.192

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Se vám zasekla klávesnice?

Nahlášeno.

Prosimtě jaká klávesnice všechno je v pohodě nesekla se tobě? Jsem tu poprvé XD

2.4.2023 21:19

Martysy napsal(a):
Prosimtě jaká klávesnice všechno je v pohodě nesekla se tobě? Jsem tu poprvé XD

On tu byl nesmyslný shluk písmen jako druhá odpověď. Takže vol slova opatrně, mladíku!

Martysy

2.4.2023 21:32
Martysy

XXX.XXX.2.192

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
On tu byl nesmyslný shluk písmen jako druhá odpověď. Takže vol slova opatrně, mladíku!

Já stále nic nevidím, všechno je v pohodě

2.4.2023 22:12

Protože admini fungují a smazali to.. Fakt si nepořizuju screenshoty diskuzí, abych měl palivo k hádkám.. Teda argumenty jsem chtěl napsat

2.4.2023 22:30
Jiří5

XXX.XXX.230.244

Martysy napsal(a):
Já stále nic nevidím, všechno je v pohodě

Ne vše co není vidět je v pohodě. Pravda, nejde o nic moc ale proč se chovat dětinsky.

baebae

3.4.2023 07:26
baebae

XXX.XXX.56.33

Martysy napsal(a):

Když jednotlivé otázky položíš strejdu googlovi, odpoví ti na vše, chovatelé také dávají na internet kompletní návody. Na tomto kanále třeba najdeš spoustu informací. https://youtu.be/VpVx_7Yu6PM

baebae

3.4.2023 07:41
baebae

XXX.XXX.56.33

Záleží za jakým účelem chováš, ale v podstatě to jde, jenom mají trochu odlišné nároky, což je třeba brát v zřetel. Spíš je to ale zbytečná starost mít je dohromady - pletou se dospělí, juvenilní, odchov je náročnější atd..
https://youtu.be/GR1ga_4m8Po

9.4.2023 08:56
P01

XXX.XXX.247.246

mám zkušenosti z oběma, určitě není problém chovat najednou, ale spíše bych doporučoval oddělený chov,
pokud máte zájem, obojí mám dost levně na prodej

https://www.krmny-hmyz.cz/c/svabi/?view_style=table&id=product-list-c161&view_count=18&price_from=2&price_to=1799&view_sort=position

Přidejte reakci

Přidat smajlík