Prodává někdo terarijní žabky okr plzen

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

adriankka

29.4.2023 11:54
adriankka

XXX.XXX.58.238

dobrý den. sáním nějáké žabky do chovu okr plzen. doma už chovám nějáké pralesničky ale ráda bych i něco dalšího líbí se mi např rosnice. tak jestly tu někdo neprodává nějáké nebo nemá typ jaký druh bych mohla chovat (jsem spíše začátečník) případně kdyby jste napsali jak velké terarium potřebují

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2023 12:37

adriankka napsal(a):
dobrý den. sáním nějáké žabky do chovu okr plzen. doma už chovám nějáké pralesničky ale ráda bych i něco dalšího líbí se mi např rosnice. tak jestly tu někdo neprodává nějáké nebo nemá typ jaký druh bych mohla chovat (jsem spíše začátečník) případně kdyby jste napsali jak velké terarium potřebují

Kdybyste napsali.

Já teda nevím, ale zadala jsem si rosnice chov a vyběhla mi požadovaná odpověď.

Xxy

29.4.2023 20:22
Xxy

XXX.XXX.8.124

Kometo, dejte už s tím opravováním pokoj. Každý ví, že umíte česky, ale když vám tak vadí překlepy a hrubky, tak to nečtěte. Ze začátku jsem to bral, teď už je to trošku trapné. Zvláště, pokud máte k dotazu samotnému houby co říci.

30.4.2023 08:50

Xxy napsal(a):
Kometo, dejte už s tím opravováním pokoj. Každý ví, že umíte česky, ale když vám tak vadí překlepy a hrubky, tak to nečtěte. Ze začátku jsem to bral, teď už je to trošku trapné. Zvláště, pokud máte k dotazu samotnému houby co říci.

Za mě je trapné, když se někdo nenamáhá psát bez hrubek a překlepů.

Holt jsem stará škola.

Xxy

30.4.2023 09:57
Xxy

XXX.XXX.24.148

A co když to ten člověk prostě neumí napsat správně? To vám nedošlo, vy stará školo?

Tady potřebují lidé radu, většinou rychle a nemohou se zaobírat tím, aby svými hrubkami nepohoršili místní staré.... školy.

Chci vás požádat, abyste toho nechala. Vaše opravování je nemístné, neuctivé, ničemu nepomáhá a navíc opravdu nemáte k dotazům samotným co říct. Zkuste se nad tím zamyslet i z tohoto úhlu pohledu. Myslím to vážně, vaše aktivita vadí a je nepříjemná.

30.4.2023 10:02

Xxy napsal(a):
A co když to ten člověk prostě neumí napsat správně? To vám nedošlo, vy stará školo?

Tady potřebují lidé radu, většinou rychle a nemohou se zaobírat tím, aby svými hrubkami nepohoršili místní staré.... školy.

Chci vás požádat, abyste toho nechala. Vaše opravování je nemístné, neuctivé, ničemu nepomáhá a navíc opravdu nemáte k dotazům samotným co říct. Zkuste se nad tím zamyslet i z tohoto úhlu pohledu. Myslím to vážně, vaše aktivita vadí a je nepříjemná.

Jak neumí? Ne, nedošlo, za nás se prostě psalo česky.

Jasně, dneska je to opruz.

Vůbec se namáhat. I já, internetový blb, jsem si našla odpověď na otázku, jak velké akvárium potřebují rosnice, za 10 sekund.

Takže nejde jenom o češtinu.

Fajn, tak moje příspěvky nečtěte. Vaše vlastní rada.

Xxy

30.4.2023 10:20
Xxy

XXX.XXX.24.148

Neumí, protože je třeba dyslektik. A vy ho těmi vašemi korekcemi urážíte.

Jenže takoví lidé se "za vás" nejspíš upalovali na hranici, že?

Doufám, že i jiní přispěvatelé ifauny vám dají najevo, jak moc jste otravná, abyste toho nechala, když už nevyslyšíte mou prosbu.

30.4.2023 12:08

Xxy napsal(a):
Neumí, protože je třeba dyslektik. A vy ho těmi vašemi korekcemi urážíte.

Jenže takoví lidé se "za vás" nejspíš upalovali na hranici, že?

Doufám, že i jiní přispěvatelé ifauny vám dají najevo, jak moc jste otravná, abyste toho nechala, když už nevyslyšíte mou prosbu.

Moje kamarádka je taky dyslektik. A než něco někam pošle veřejně, nechá si to zkontrolovat. SMSky pro známé posílá po svém - klidně napíše pitel ovsa.

Tohle není dys, ale lenost psát česky. A lenost najít si základní informace ohledně chovu.

Howgh!

Xxy

30.4.2023 13:15
Xxy

XXX.XXX.17.164

Howgh je velmi krásné české slovo... Nicméně chápu, že jste byla líná na to, napsat delší "domluvila jsem".

Jasně, zrušme celou diskuzi, vždyť přece všechno se dá najít na internetu, tak k čemu taková diskuzní fóra vůbec jsou, že?

30.4.2023 14:46

Xxy napsal(a):
Howgh je velmi krásné české slovo... Nicméně chápu, že jste byla líná na to, napsat delší "domluvila jsem".

Jasně, zrušme celou diskuzi, vždyť přece všechno se dá najít na internetu, tak k čemu taková diskuzní fóra vůbec jsou, že?

Třeba k tomu, aby si lidi ověřovali informace získané na internetu.

Ale to je jedno, zadavatel(ka) splnila svůj účel a úkol.

Vyhodil(a) dotaz a zmizel(a).

Přidejte reakci

Přidat smajlík