Pochlubte se jakými barvami hraji vaši "hortuláni". Pro začátek něco ode mne z domova.
krokodyl
napsal(a):
Pochlubte se jakými barvami hraji vaši "hortuláni". Pro začátek něco ode mne z domova.
A druhá samice, nechtěla moc spolupracovat, mimochodem vypadá to, že je v současnosti březí, tak jsem v očekávání
krokodyl
napsal(a):
A druhá samice, nechtěla moc spolupracovat, mimochodem vypadá to, že je v současnosti březí, tak jsem v očekávání
A nakonec samec, má běžné zbarvení, ale myslím, že mu sluší
krokodyl
napsal(a):
Taky přispěju do mlýna. Takhle vypadala moje samička v únoru 2006
krokodyl
napsal(a):
Takhle vypadala v říjnu 2006. Jsem zvědav, co zní nakonec vyroste ...
krokodyl
napsal(a):
Rád bych Vás upozornil na vznikající galerii psohlavců orinockých, kterou jsem založil. Původně jsem chtěl galerii spustit jen pro prezentaci svých fotek, ale pak mě napadlo, že byste možná uvítali možnost publikovat své snímky na jednom místě.
Pokud tedy chcete pomoci se vznikem této galerie, je Vám plně k dispozici. Zde jsou podmínky pro používání :
Přispívat mohou jen registrovaní uživatelé
Registrace je zdarma a trvá asi 15 sekund
Velikost přílohy je limitována 53Kb (jednak se tam toho více vejde a za druhé je to stále soukromý web s omezenou kapacitou)
Délka jedné strany obrázku je max 600px
Hodnocení obrázků je možné
Komentáře mohou doplnit informace a rozpoutat zajímavé diskuse
Galerie jsou zatím 4
Corallus hortulanus - kde se archivují snímky psohlavců orinockých
Corallus caninus - sem vkládejte své psohlavce zelené
Terária - zde mohou být velmi inspirativní tofografie z vašich terarijních stěn
Odchovy - vždy mě fascinuje, kolik barevných variant se může objevit v jednom vrhu
Tak pokud máte chuť podílet se na zajímavém projektu, jste srdečne vítáni na stránkách :
CORALLUS. ORCHIDEJ.COM
Petr Bambousek
http://www.orchidej.com
orchidej
napsal(a):
Rád bych Vás upozornil na vznikající galerii psohlavců orinockých, kterou jsem založil. Původně jsem chtěl galerii spustit jen pro prezentaci svých fotek, ale pak mě napadlo, že byste možná uvítali možnost publikovat své snímky na jednom místě.
Pokud tedy chcete pomoci se vznikem této galerie, je Vám plně k dispozici. Zde jsou podmínky pro používání :
Přispívat mohou jen registrovaní uživatelé
Registrace je zdarma a trvá asi 15 sekund
Velikost přílohy je limitována 53Kb (jednak se tam toho více vejde a za druhé je to stále soukromý web s omezenou kapacitou)
Délka jedné strany obrázku je max 600px
Hodnocení obrázků je možné
Komentáře mohou doplnit informace a rozpoutat zajímavé diskuse
Galerie jsou zatím 4
Corallus hortulanus - kde se archivují snímky psohlavců orinockých
Corallus caninus - sem vkládejte své psohlavce zelené
Terária - zde mohou být velmi inspirativní tofografie z vašich terarijních stěn
Odchovy - vždy mě fascinuje, kolik barevných variant se může objevit v jednom vrhu
Tak pokud máte chuť podílet se na zajímavém projektu, jste srdečne vítáni na stránkách :
CORALLUS. ORCHIDEJ.COM
Petr Bambousek
http://www.orchidej.com
Takto vyzerala moja samica ked som ju kupil. Vek odhadujem na jeden rok ale presne neviem lebo je z odchytu.
sauria
napsal(a):
Takto vyzerala moja samica ked som ju kupil. Vek odhadujem na jeden rok ale presne neviem lebo je z odchytu.
Takto vyzera dnes po dvoch rokoch v zajati.
sauria
napsal(a):
Takto vyzera dnes po dvoch rokoch v zajati.
A toto je novy prirastok. Samec tiez z odchytu.
sauria
napsal(a):
A toto je novy prirastok. Samec tiez z odchytu.
Taky příspěju, sice už tady tu fotku někde mám, snad to nebude někomu vadit, je to samice tady má 4 měsíce. V současný době jí je rok a vypadá pořád barevně stejmě.
jelen
napsal(a):
Taky příspěju, sice už tady tu fotku někde mám, snad to nebude někomu vadit, je to samice tady má 4 měsíce. V současný době jí je rok a vypadá pořád barevně stejmě.
Toto je dospělá samice (něco přes 2m). Omlouvám se za nepříliš kvalitní foto, jedná se o starší snímek předchozího majitele.
acutus
napsal(a):
Toto je dospělá samice (něco přes 2m). Omlouvám se za nepříliš kvalitní foto, jedná se o starší snímek předchozího majitele.
... ještě jednou ta samice ...
acutus
napsal(a):
... ještě jednou ta samice ...
... a její mláďata ve věku cca 1rok.
acutus
napsal(a):
... a její mláďata ve věku cca 1rok.
...jiné mládě ze stejného vrhu.
acutus
napsal(a):
...jiné mládě ze stejného vrhu.
... to je variabilita !
krokodyl
napsal(a):
Ahoj Pavle, parádní kousky, jsou to opravdu nádherní tvorové ve všech svých barvách a vzorech. Přeju ti mnoho úspěchů v dalším chovu. Krokodýl
Po delším čekání jsem se dočkal. Žlutá samice dnes v noci porodila. Množstvím mláďat zůstala za očekáváním, čekal jsem jich od "prvničky" okolo 10. Nakonec jich je jen 6 a jedno neoplozené vejce. Nafotil jsem je a tady jsou.
krokodyl
napsal(a):
Po delším čekání jsem se dočkal. Žlutá samice dnes v noci porodila. Množstvím mláďat zůstala za očekáváním, čekal jsem jich od "prvničky" okolo 10. Nakonec jich je jen 6 a jedno neoplozené vejce. Nafotil jsem je a tady jsou.
hnědé po taťkovi
krokodyl
napsal(a):
Pro ty, kdo mysleli, že burza na Smíchově byla nic moc ...
Petr Bambousek | www.orchidej.com
krokodyl
napsal(a):
krokodyl
napsal(a):
orchidej
napsal(a):
Tak to je podpásovka... Já jsem tam nad těmahle žížalkama krásnejma slintala celou burzu (leč na tu pálku, co za ně chtěli, jsem neměla ani ve snu). No takže mi nezbejvá jenom tiše závidět a popřát hodně štěstí v chovu. Terka
uroboros
napsal(a):
na terabazaru jsem nebyl ale pokud to jsou ti samí co na exotice, čemuž odpovídá jejich cena i zbarvení, tak jsou myslím pana Švece.
len tak dnes ráno,
romantt
napsal(a):
benjaminek:-)
Tak když sme u toho tak něco z mého chovu jsou to 1letí psohlavci hortulani zuřiví ukousanci až na novýho šedýho samce ten se dá vzít do ruky ale samice ani náhodou
1foto starší sameček
draky
napsal(a):
Tak když sme u toho tak něco z mého chovu jsou to 1letí psohlavci hortulani zuřiví ukousanci až na novýho šedýho samce ten se dá vzít do ruky ale samice ani náhodou
1foto starší sameček
2foto nový takový šedohnědý samec ale když sem se na něj detailně podíval tak jsem oběvil že na boku těla se začíná pomalu oběvovat červená barva tak jsem taky hodně zvědavej co zněho bude:)
draky
napsal(a):
2foto nový takový šedohnědý samec ale když sem se na něj detailně podíval tak jsem oběvil že na boku těla se začíná pomalu oběvovat červená barva tak jsem taky hodně zvědavej co zněho bude:)
ještě jednou newe sameček
draky
napsal(a):
ještě jednou newe sameček
Tak a ted pěkná černočervená samička po čistě červenem taťkovi
draky
napsal(a):
Tak a ted pěkná černočervená samička po čistě červenem taťkovi
eště jednou jak se cpe myší
gigo
napsal(a):
..
druhá samice, ta už má letos porod za sebou, počkala si přesně na nový rok, 17 mladých
gigo
napsal(a):
druhá samice, ta už má letos porod za sebou, počkala si přesně na nový rok, 17 mladých
novoroční mládě
Uživatel s deaktivovaným účtem

Blahopřeji, parádní kousky.