Copak to je za žábu?Poznáte ji někdo.....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2006 09:59

Dostal jsem tyto žby, dělají strašný kravál ale nikdo neví co jsou zač, jsou cca 1.5 - 2cm veliké ... viz foto....

28.10.2006 17:40

redgi napsal(a):
Dostal jsem tyto žby, dělají strašný kravál ale nikdo neví co jsou zač, jsou cca 1.5 - 2cm veliké ... viz foto....

Zkus jí vyfotit víc zblízka a různý pohledy. Vypadá to na nějakou rosničku. Odkud je? Odchyt nebo koupě?

29.10.2006 00:59

redgi napsal(a):

Jestli hvízdají dost vysokým tónem (podobně jako ptáci) a samec a samice odlišně, tak je to pravděpodobně nějaký Eleutherodactylus. K rozmnožení nepotřebují vodu, ve vlhkém substrátu vyleze z vajíčka rovnou mikrožabička, ale nevím, jestli u všech druhů - je jich myslím docela dost.

29.10.2006 08:57

wasicu napsal(a):
Jestli hvízdají dost vysokým tónem (podobně jako ptáci) a samec a samice odlišně, tak je to pravděpodobně nějaký Eleutherodactylus. K rozmnožení nepotřebují vodu, ve vlhkém substrátu vyleze z vajíčka rovnou mikrožabička, ale nevím, jestli u všech druhů - je jich myslím docela dost.

Jo řvou jako kráva :-) a jejich piskot e jako piskot ptáků :-) no v terárku mají cca 100% vlhkost.....

30.10.2006 18:42

redgi napsal(a):
Jo řvou jako kráva :-) a jejich piskot e jako piskot ptáků :-) no v terárku mají cca 100% vlhkost.....

V pripade úspěchu bacha na malé žabičky - rodiče je můžou požírat, nicméně je v teráriu budeš hledat asi dost obtížně.

31.10.2006 09:28

wasicu napsal(a):
V pripade úspěchu bacha na malé žabičky - rodiče je můžou požírat, nicméně je v teráriu budeš hledat asi dost obtížně.

najít je v mém teráriu?? NEMOŽNE!!!!

1.11.2006 11:05

redgi napsal(a):

Zkus ji políbit, uvidíš co se z ní vyklube. Pak pošli fotky, třeba v negližé

Přidejte reakci

Přidat smajlík