Zdravím Vás,
napadlo mě využít tohle fórum k něčemu užitečnému:
pokud si zaznamenáváte údaje o páření, snůšce a líhnutí svýhc zvířat chtěl bych Vás poprosit o to aby jste mi je zaslali mailem nebo je uvedli v této diskusi.
Posílejte prosím je přesné údaje, tedy počty dnů. Orientační údaje - to bylo tak asi ... ty jsou k ničemu.¨
Pokusím se tyto data zpracovat v tabulce nebo grafu a uveřejnit, tak aby se dalo stále doplňovat a tím i zpřesňovat. Věřím že z toho budou mít užitek mnozí teraristi.
Můj mail je: Petr.Ja@seznam.cz
Díky za spolupráci.
brmbos
napsal(a):
Zdravím Vás,
pokud si zaznamenáváte údaje o páření, snůšce a líhnutí svýhc zvířat chtěl bych Vás poprosit o to aby jste mi je zaslali mailem nebo je uvedli v této diskusi.
Posílejte prosím je přesné údaje, tedy počty dnů. Orientační údaje - to bylo tak asi ... ty jsou k ničemu.¨
Pokusím se tyto data zpracovat v tabulce nebo grafu a uveřejnit, tak aby se dalo stále doplňovat a tím i zpřesňovat. Věřím že z toho budou mít užitek mnozí teraristi.
Díky za spolupráci.
Nikdo nic?
To si nikdo nevedete záznamy, nebo to držíte v tajnosti?
Pomůžete svým kolegům.
No tak to aspoň zkuste.
Díky
brmbos
napsal(a):
Zdravím Vás,
Díky za spolupráci.
Mám jenom záznamy o inkubaci :-(
Pak obsáhlou databázy o chovu všech mých zvířat - žradlo, svleky, stav teraria, zdrav stav...
Ale to je trochu moc udaju a já sama v tom často hledam velmi dlouho.
natalija
napsal(a):
Mám jenom záznamy o inkubaci :-(
Pak obsáhlou databázy o chovu všech mých zvířat - žradlo, svleky, stav teraria, zdrav stav...
Ale to je trochu moc udaju a já sama v tom často hledam velmi dlouho.
Zdravím,
pokud mi to umožníte - tedy zašlete mi nějakým způsobem zmiňovanou databázi, rád ji uveřejním na netu.
Mohla by se stát základem pro vybudování rozsáhlejší databáze jednotlivých událostí okolo plazů.
Snad by poté nahlédnutí do takové databáze pomohlo jak začátečníkům tak pokročilejším teraristům.
S pozdrevem
Brmboš (PeTr - http://reptilia.kvalitne.cz)