Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2005 17:14

jarní pohled

23.8.2005 22:35

milan napsal(a):
jarní pohled

krmení dravé zvěře

23.8.2005 22:41

milan napsal(a):
jarní pohled

společně

24.8.2005 09:02

milan napsal(a):
společně

Ahoj na diskusi, Milane.
Nejsem jediná tady na ifauně, která jistě tajně závidí Tvůj chov, přistup i zkušenosti se zvířaty. I když já osobně bych ho naplnila spiš hadicemi :-)
A ted se stěhujeme do většího, kde máme "zahradu" (resp kus trávy za barákem :-)) Jak velkou máš zahradu, nebo jak velkou část venuješ želvám? Osazuješ nečím speciálním, nebo necháváš růst?
Myslím, že spolubydlící by se líbil takový výběh pro její pancíře, tak nad tím přemýšlím.
Diky moc a pěkný den

karlos lomský

24.8.2005 14:54
karlos lomský

natalija napsal(a):
Ahoj na diskusi, Milane.
Nejsem jediná tady na ifauně, která jistě tajně závidí Tvůj chov, přistup i zkušenosti se zvířaty. I když já osobně bych ho naplnila spiš hadicemi :-)
A ted se stěhujeme do většího, kde máme "zahradu" (resp kus trávy za barákem :-)) Jak velkou máš zahradu, nebo jak velkou část venuješ želvám? Osazuješ nečím speciálním, nebo necháváš růst?
Myslím, že spolubydlící by se líbil takový výběh pro její pancíře, tak nad tím přemýšlím.
Diky moc a pěkný den

mooc pekný

24.8.2005 17:23

karlos lomský napsal(a):
mooc pekný

Nejhezci je ten motyl v prave horni ctvrtine:-))

25.8.2005 07:20

gilamon napsal(a):
Nejhezci je ten motyl v prave horni ctvrtine:-))

Ahoj Honzo, jsem rád, že se našel detailní pozorovatel, není nad to "rozsvítit" zahradu milýmy zbytečnostmi. Mě to zlepšuje náladu. Ale trpaslíka u mě nenaješ. Kecám, mám ještě dvě žáby z nějaké hmoty, které jsou dovela věrné jak tvarem, tak velikostí. Sranda musí být.
Milan

25.8.2005 07:25

milan napsal(a):
krmení dravé zvěře

Dobrý den, já nych se chtěl zeptat, jestli byste nemělna prodej jednu malou žalvu. Pokud ano tak za kolik? Děkuji. S pozdravem Zdeněk

25.8.2005 07:34

zdenek0s napsal(a):
Dobrý den, já nych se chtěl zeptat, jestli byste nemělna prodej jednu malou žalvu. Pokud ano tak za kolik? Děkuji. S pozdravem Zdeněk

Dobrý den Zdeňku,
jako každý rok o prodeji odchovů neuvažuju, ale třeba se situace změní. nevím. Zatím se vejdou :-)
Milan

25.8.2005 17:14

milan napsal(a):
jarní pohled

Ahoj Milane,
más krásný výbeh i zelvicky. Co ta zelva s cervenou skvrnou na krunýri? :-) :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík