Máte s tím někdo zkušenosti?viděla jsem, jak mají v zoomarketech u nich klidně vysazené kaktusy(pichlavé), mám pár, asi 13 kaktusů+sukulentů doma a nyní i malý kousek Akátu, tak čekám až mi zakoření, co si myslíte o např. druhu Opuncie, či Akátu?
Bude jí to vadit? Ptám se vzhledem k tomu, co jsem viděla a proto, že je Aga pouštní zvíře, děkuji za odpovědi
Snad mě za tuto reakci tady nikdo zase neodsoudí
ninja4r
napsal(a):
Máte s tím někdo zkušenosti?viděla jsem, jak mají v zoomarketech u nich klidně vysazené kaktusy(pichlavé), mám pár, asi 13 kaktusů+sukulentů doma a nyní i malý kousek Akátu, tak čekám až mi zakoření, co si myslíte o např. druhu Opuncie, či Akátu?
Bude jí to vadit? Ptám se vzhledem k tomu, co jsem viděla a proto, že je Aga pouštní zvíře, děkuji za odpovědi
Nebál bych se, že se nějak vážněji poraní, ale budou je zkoušet ožírat, tak bych byl opatrný na jedovaté druhy rostlin (např. Euforbie). Krokodýl
ninja4r
napsal(a):
no, ja mam ju mam so sukulentmi( agave, aloe), su velmi vhodne, nezeru ich, len mlade vyhonky a tie ani u jedovatejsich druhov nie su jedovate, daju sa pouzit aj rozne kaktusy so zakrpatenymi trnmi, ale nie opuntie, iba tak tie bez trnov, rany po nich hnisaju, kaktusy mozes pouzit tie,ktore chytis za trne do ruky a nepopichas sa, ale aj tak su najlepsie sukulenty