Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

qarrotter

18.11.2006 07:25
qarrotter

potřebuji poradit zda je dostačujcí pouze jedna přížka a to na stropě terária pro Lampropeltis getulus californie dík za rady

18.11.2006 12:45

qarrotter napsal(a):
potřebuji poradit zda je dostačujcí pouze jedna přížka a to na stropě terária pro Lampropeltis getulus californie dík za rady

Zdravím,na váš dotaz jednoduchá odpověď .Zapněte v terárku topení,dejte tam lejno,vražte tam hlavu a poznáte jak velké větrání je třeba... .čím více terárek si stavím tím větší větrání dělám.Už jsem na 1/4 vel. stropu.Čus Sup

qarrotter

18.11.2006 19:37
qarrotter

straka napsal(a):
Zdravím,na váš dotaz jednoduchá odpověď .Zapněte v terárku topení,dejte tam lejno,vražte tam hlavu a poznáte jak velké větrání je třeba... .čím více terárek si stavím tím větší větrání dělám.Už jsem na 1/4 vel. stropu.Čus Sup

Žaneto trocha slušnosti by ti neuškodila. Tak se nauč psát a čuchej si k hovnu

18.11.2006 19:43

straka napsal(a):

Doporučoval bych spíše dvoje větrání, cca 10 - 15 cm široké pruhy na obou krajích stropu nebo na boku a na stropě. Krokodýl

Přidejte reakci

Přidat smajlík