Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2007 14:20

Mojí agamě se udělal dost velký otok, má oteklé prsty, dlaň i předloktí. Vůbec nemám představu čím by to mohlo být, jestli je to způsobené nějakou nemocí, nebo úrazem? Jediné co mě napadá je, že si mohla zachytit prst (vnitřní nalevo) v mřížce která je za dvířky terárka a zlomila si ho - zdá se mi totiž jakoby vykloubený. Jinak se agama chová úplně normálně, je stejně aktivní jako dřív, žere, při běhení nijak nekulhá... Předem díky za jakoukoliv radu.

5.1.2007 14:20

jayhawk napsal(a):
Mojí agamě se udělal dost velký otok, má oteklé prsty, dlaň i předloktí. Vůbec nemám představu čím by to mohlo být, jestli je to způsobené nějakou nemocí, nebo úrazem? Jediné co mě napadá je, že si mohla zachytit prst (vnitřní nalevo) v mřížce která je za dvířky terárka a zlomila si ho - zdá se mi totiž jakoby vykloubený. Jinak se agama chová úplně normálně, je stejně aktivní jako dřív, žere, při běhení nijak nekulhá... Předem díky za jakoukoliv radu.

...

8.1.2007 11:55

jayhawk napsal(a):
...

veterinar, kym neni neskoro. moze to byt zlomene
zerie? neoblizuje si to?

10.1.2007 00:35

shicka napsal(a):
veterinar, kym neni neskoro. moze to byt zlomene
zerie? neoblizuje si to?

ahoj,pokud zere a normalne stoupa na nohu a zatezuje ji tak tezko rici,docela me prekvapilo ze ma nateklej i malicek i palec ale ostatni prsty nejsou otekle,nama na tlapce nejakou ranku?prijde mi to jako by v tlapce mela zanet,rozhodne doporucuji vyhledat odbornika

8.10.2012 15:46
hadimama

XXX.XXX.199.30

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se nakonec podařilo vyřešit otoky na končetině agamy? Příspěvek je již starší, ale aktuálně mám stejný problém, zvíře mi už i přestalo samovolně přijímat potravu, asi jsem to podcenila.
Za případnou odpověď děkuji, Ivana
ivanahynkova@centrum.cz

Tomášmekymacek

30.4.2023 23:24
Tomášmekymacek

XXX.XXX.86.124

Dobrý den, zjistili jste cim to bylo? podobně oteklé prsty má i můj samec.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.5.2023 07:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tomášmekymacek napsal(a):
Dobrý den, zjistili jste cim to bylo? podobně oteklé prsty má i můj samec.

Po 15 letech se asi odpovědi nedočkáte. Když nezazněla tenkrát...

Přidejte reakci

Přidat smajlík