dchc
napsal(a):
Zajímalo by mě zda má někdo zkušenosti s touto krajtou?Velice mě zaujala,ale na českých stránkách o ní moc zmínky není,tak jestli by jste mohli sem napsat vaše zkušenosti,jak se přibližně pohybuje cena atd... děkuji všem za odpovědi Michal
dchc
napsal(a):
Zajímalo by mě zda má někdo zkušenosti s touto krajtou?Velice mě zaujala,ale na českých stránkách o ní moc zmínky není,tak jestli by jste mohli sem napsat vaše zkušenosti,jak se přibližně pohybuje cena atd... děkuji všem za odpovědi Michal
sou to moc pěkný hadi.cena se pohybuje tak okolo 5000,-Kč za odchov - aspoň co jsem viděl na burze. ( kdyžtak mě opravte... )
epicrates
napsal(a):
sou to moc pěkný hadi.cena se pohybuje tak okolo 5000,-Kč za odchov - aspoň co jsem viděl na burze. ( kdyžtak mě opravte... )
ccerdo to je tvoje krajtule??nebo z netu??nevíte nějaký zajímavý stránky o těhto krajtách??zajímali by mě podmínky chovu na českých stránkách jsem našel minimum informací díky moc Michal
dchc
napsal(a):
ccerdo to je tvoje krajtule??nebo z netu??nevíte nějaký zajímavý stránky o těhto krajtách??zajímali by mě podmínky chovu na českých stránkách jsem našel minimum informací díky moc Michal
Zdar, jsou to má zvířata a v podstatě mám stejný problém jako Ty. Informace, které jsem našel, tak se týkají velikosti, místa původu a max. stravy.
Já se k nim chovám jako k viridiskám na zemi. Co se týče páření, tak to prostě budu zkoušet a uvidím co z toho vyleze. Jura
P.S. jsou to "mrchy" divoký.
ccerdo
napsal(a):
Zdar, jsou to má zvířata a v podstatě mám stejný problém jako Ty. Informace, které jsem našel, tak se týkají velikosti, místa původu a max. stravy.
Já se k nim chovám jako k viridiskám na zemi. Co se týče páření, tak to prostě budu zkoušet a uvidím co z toho vyleze. Jura
P.S. jsou to "mrchy" divoký.
Zdravím.Perfektní článek o chovu a odchovu tohoto druhu je v časopise TERARISTA č. 7 z roku 2004. Vydala: Teraristická společnost Praha (autoři: Duda Z., Hes O. a Vrabec V.)
kladno
napsal(a):
Zdravím.Perfektní článek o chovu a odchovu tohoto druhu je v časopise TERARISTA č. 7 z roku 2004. Vydala: Teraristická společnost Praha (autoři: Duda Z., Hes O. a Vrabec V.)
Zdravím Kladno Vlaďka a hned se zeptám, jestli náhodou tento časopis nemá a jestli by se nedal nějak ofotit a poslat majlem. Předem děkuji Jura.
ccerdo
napsal(a):
Zdravím Kladno Vlaďka a hned se zeptám, jestli náhodou tento časopis nemá a jestli by se nedal nějak ofotit a poslat majlem. Předem děkuji Jura.
Juro je to fakt moc pěkný had zajímalo by mě jak máš velké terárium a kolik had měří a jak je starý??jinak o ten časopis bych měl taky zájem Michal
dchc
napsal(a):
Juro je to fakt moc pěkný had zajímalo by mě jak máš velké terárium a kolik had měří a jak je starý??jinak o ten časopis bych měl taky zájem Michal
Bohužel; já jsem několik čísel tohoto časopisu půjčil kámošovi a ten odjel na rok si vydělat nějaký peníz do zahraničí. Takže v současnosti musím čekat až se vrátí. Jinak si myslím, že to ale není problém sehnat.Tento časopis vydává Teraristická společnost Praha a distribuci tohoto časopisu zajišťuje ROBIMAUS. Nebo se obrať na někoho kdo je taky členem Teraristické společnosti Praha.Určitě někoho, kdo je členem mezi chovateli budeš znát.
martinero
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych oživit tohle vlákno otázkou zdali tu má někdo odchovy, těchto krasavců, popř. kontakt na chovatele a aktuální přibližnou cenu, či další info o běloretkách. Jsou krásné a však informací o nich je jako šafránu. Možná ještě méně. 😅. Hezký den všem a díky za reakce.
Dobrý den o albertisky se také poslední dobu zajímám bohužel v poslední době jsem nezaznamenal v ČR/SK žádný odchov. Tak zbývá buď import nebo zahraniční odchov. Informací o nich je opravdu pomálu v češtině ani nemluvě jak už bylo v tomhle vlákně zminěné dřive dobrý článek je v čaopise terarista a potom jsem narazil na dobrý článek na webu reptarium.