krajtak
napsal(a):
ahoj mám dotaz zda pro dospělou krajtu stačí terárium 60cm na délku 70 cm na hloubku a 100 cm navýšku se zadní stěnou s ploškama na odpočívání a se savanovým dřevem na lezení nebo je v něm potřeba něco speciálního.Díky za odpověď
neviem ci nieje ta vyska zbytocna, aj ked som sa stretla aj s tym.ta zadna stena je super
krajtak
napsal(a):
ahoj mám dotaz zda pro dospělou krajtu stačí terárium 60cm na délku 70 cm na hloubku a 100 cm navýšku se zadní stěnou s ploškama na odpočívání a se savanovým dřevem na lezení nebo je v něm potřeba něco speciálního.Díky za odpověď
60cm je podle me pro dospeleho jedince malo, pridala bych na delce.
krajtak
napsal(a):
Zdar
Co to terárko otočit o 90°? Metr na délku se mi zdá adekvátnější....
marge
napsal(a):
To ano, pokud uz tam neni udelana zadni stena. Zalezi take, jakym zpusobem se terarium otevira, z jakeho je materialu, jestli potom nebude mit problemy s umistenim {uchycenim} potrebneho vybaveni.
dík moc za odpovědi uvidíme jak se jí v tom povede kdyžtak tam hodím užovky a krajtě udělám větší zatím ahoj Vera