Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2007 18:35

mohla bych společně chovat physignathus concincinus a physignathus lesueurii

21.1.2007 00:59

lulu napsal(a):

Kočiny jsem choval poměrně dlouho společně s B.baziliscus nebo Dracaena guianensis a problémy nebyly žádné. S P.lesueri nemám zkušenost žádnou,ale domnívám se,že ve skutečně velkém teráriu by to mohlo jít. Mezidruhové křížení mi přijde nepravděpodobné.....

21.1.2007 09:36

martyp napsal(a):
Kočiny jsem choval poměrně dlouho společně s B.baziliscus nebo Dracaena guianensis a problémy nebyly žádné. S P.lesueri nemám zkušenost žádnou,ale domnívám se,že ve skutečně velkém teráriu by to mohlo jít. Mezidruhové křížení mi přijde nepravděpodobné.....

Kočiny s leuseriemi jsou si poněkud blíž, přeci jen jde o jeden rod a to by nemuselo dělat dobrotu, samci by se zřejmě nesnesli a teoreticky by mohlo dojít i k tomu mezidruhovému křížení, určetě bych je nespojoval.

21.1.2007 10:04

krokodyl napsal(a):
Kočiny s leuseriemi jsou si poněkud blíž, přeci jen jde o jeden rod a to by nemuselo dělat dobrotu, samci by se zřejmě nesnesli a teoreticky by mohlo dojít i k tomu mezidruhovému křížení, určetě bych je nespojoval.

ke kočičinám bych dala samici p. lesueurii, ale mezidruhovym křížebním, to by nedělalo dobrotu, mláďata by byla divné a nebo spíš žádná

21.1.2007 12:56

lulu napsal(a):

Ahoj,
vzhledem k tomu, že P.lesueurii jsou ještě stále poměrně vzácným druhem, neriskoval bych společný chov s P. cocincinus. Samci se nesnesou tutově, mezidruhové páření také není vyloučené a chovat singl samice mi příjde jako zcestné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík