Urceni pohl. u A. horsf.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2005 19:01

Zdravim vsechny zelvare a prosim je o mrknuti na me dva drobky. Myslim si ze je to par, ale jist si tim nejsem. Mam je uz pres 3 roky, zimuji je ale k nicemu se nemaji. Letni spanek ale neprovozujeme.

3.10.2005 10:40

petrm napsal(a):
Zdravim vsechny zelvare a prosim je o mrknuti na me dva drobky. Myslim si ze je to par, ale jist si tim nejsem. Mam je uz pres 3 roky, zimuji je ale k nicemu se nemaji. Letni spanek ale neprovozujeme.

dalsi fotka toho sameho drobka- myslim ze je to samec.

3.10.2005 10:44

petrm napsal(a):
dalsi fotka toho sameho drobka- myslim ze je to samec.

a ted "holka"

3.10.2005 10:47

petrm napsal(a):
a ted "holka"

a ocasek

3.10.2005 10:51

petrm napsal(a):
a ocasek

A jeste jeden detail ocasku "samce". Ma tam takovy nehtik, ale fakt maly. Ten ta holka nema.

3.10.2005 11:00

petrm napsal(a):
A jeste jeden detail ocasku "samce". Ma tam takovy nehtik, ale fakt maly. Ten ta holka nema.

a ted spolecna fotka.

3.10.2005 23:19

petrm napsal(a):
a ted spolecna fotka.

imho obě jsou samice

4.10.2005 15:14

sysel napsal(a):
imho obě jsou samice

Víc než na 100%

4.10.2005 18:34

pomc napsal(a):
Víc než na 100%

Tak to jste mi moc radost neudelali. Jak vypada samec? Mate nekdo fotku? Asi bude mit delsi ocasek, ze? Jako parek mi je urcil jeden "znalec", nebudu jmenovat. Nevite o nejakem samci s CITESEM, ktery by byl k mani? a za kolik.

4.10.2005 18:38

petrm napsal(a):
Tak to jste mi moc radost neudelali. Jak vypada samec? Mate nekdo fotku? Asi bude mit delsi ocasek, ze? Jako parek mi je urcil jeden "znalec", nebudu jmenovat. Nevite o nejakem samci s CITESEM, ktery by byl k mani? a za kolik.

treba takle :

4.10.2005 18:39

petrm napsal(a):

odkad jsi? Samce mám 2 - neprodam ale moh byt eventulene na jare pujcit.

4.10.2005 18:44

sysel napsal(a):
odkad jsi? Samce mám 2 - neprodam ale moh byt eventulene na jare pujcit.

Jsem z Trince tj Slezko. O cene se tu bavit nebudem, na to je mail napis nabidku nebo kdyz bys byl blizko tak jen pujcit, domluvime se.

4.10.2005 19:01

petrm napsal(a):
Jsem z Trince tj Slezko. O cene se tu bavit nebudem, na to je mail napis nabidku nebo kdyz bys byl blizko tak jen pujcit, domluvime se.

Aha neprodas, tak to jsem se prehledl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík