Phelsuma mad. Grandis a Rhaco. ciliatus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2005 10:28

Zdravím všechny.
Uvažuji o pořízení ciliata - párku. Doma již rok mám párek Grandisek a zajímalo by mne, jestli by bylo možné je mít dohromady. Terárko je 50x50x80 (d,š,v). Na burze jsem se bavil s chovatelem a ten mi říkal, že zná několik lidí, kteří je takto dohromady bez problému chovají. A ještě bych se rád zeptal, jak moc se v noci ozývají. Měl bych je totiž v místnosti, kde spím, tekže mám menší obavy.

8.10.2005 10:28

ironmmm napsal(a):
Zdravím všechny.
Uvažuji o pořízení ciliata - párku. Doma již rok mám párek Grandisek a zajímalo by mne, jestli by bylo možné je mít dohromady. Terárko je 50x50x80 (d,š,v). Na burze jsem se bavil s chovatelem a ten mi říkal, že zná několik lidí, kteří je takto dohromady bez problému chovají. A ještě bych se rád zeptal, jak moc se v noci ozývají. Měl bych je totiž v místnosti, kde spím, tekže mám menší obavy.

Bez problému je můžete chovat spolu,terárium je dostatečně velké.Taky jsem je viděl chovat společně a bez problému se množili.Osobně chovám oba druhy samostatně.V noci se ozývají pouze při páření,je to takové knourání,nic hlasitého.

Přidejte reakci

Přidat smajlík