bob
napsal(a):
NAZDAR.
znovu mam problem a znovu vas zadamo radu.
Moji uzovce se u "zadku" obevilocosi co neumim dost dobre popsat.
Teda takhle, vypada to jeko by se pokousela vys.at sadru a ta ji u ritniho otvoru ztvrdala . Nevite co to je ?
Ahoj,nikdy jsem nebyl ten kdo by rýpal či moralizoval za pravopis a podobně...ale zkus si to prosím po sobě znovu přečíst a něco s tím udělej!!Tohle je opravdu moc.Navíc svůj problém popisuješ jako by ti bylo 8let a to ještě možná..Rád bych ti poradil,kdybych opravdu věděl co máš za problém.A tím,že tam přidáš ještě rozšklebený ksicht,tomu dáš korunu!!!
b o a
napsal(a):
Ahoj,nikdy jsem nebyl ten kdo by rýpal či moralizoval za pravopis a podobně...ale zkus si to prosím po sobě znovu přečíst a něco s tím udělej!!Tohle je opravdu moc.Navíc svůj problém popisuješ jako by ti bylo 8let a to ještě možná..Rád bych ti poradil,kdybych opravdu věděl co máš za problém.A tím,že tam přidáš ještě rozšklebený ksicht,tomu dáš korunu!!!
No nazdar. Tohle je teraristická diskuse, kam se dávaj příspěvky k tématu a ne hlavolamy z první třídy. Podle toho co popisuješ mě napadlo, že by to mohlo být vejce, které nemohla vyklást, ale to by asi pak nevypadalo jako sádra. Hadi mají bílou moč, tak to může být také to. Zkus sem hodit fotku, pak budeme vědět víc a bude ti moct někdo poradit.