Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2007 17:33

Zdravim,posílejte zde fotky vašich želv,a prosím řekněte mi jak se pozná samec od samice,fotky svých dodám později.Vaše připomínky jsou vítany.Jiiz

31.5.2007 17:20

jiiz napsal(a):
Zdravim,posílejte zde fotky vašich želv,a prosím řekněte mi jak se pozná samec od samice,fotky svých dodám později.Vaše připomínky jsou vítany.Jiiz

Samec je mensi, a ma dlouhe drapky.

31.5.2007 17:49

canis lupus napsal(a):

můj krasave...samec

31.5.2007 18:26

canis lupus napsal(a):

hej mas totalne hezke zelvy ale totalne pyty dej tu ete nake fotky ja tu tez nake dam a ty mi s toho reknes jestli jeto samec nebo samice bo ja sem na to vakt lama a fotky dam neska nebo zitra dik.jiiz

31.5.2007 18:40

mikka napsal(a):
můj krasave...samec

to je moje zelva

31.5.2007 18:41

jiiz napsal(a):
to je moje zelva

zelva

31.5.2007 18:42

jiiz napsal(a):
zelva

to je moje zelva

31.5.2007 18:43

jiiz napsal(a):
hej mas totalne hezke zelvy ale totalne pyty dej tu ete nake fotky ja tu tez nake dam a ty mi s toho reknes jestli jeto samec nebo samice bo ja sem na to vakt lama a fotky dam neska nebo zitra dik.jiiz

31.5.2007 20:12

canis lupus napsal(a):

hani pyty posli mi fotku tvojeho akvarka a kolik mas zelv???? ja mam dve zelvy a nemamje v akvarku ale v takem lavoru je to na fotce ze zacatku

31.5.2007 20:58

jiiz napsal(a):
hani pyty posli mi fotku tvojeho akvarka a kolik mas zelv???? ja mam dve zelvy a nemamje v akvarku ale v takem lavoru je to na fotce ze zacatku

Tak můj želvoun už v akváriu není, ale nechala jsem mu udělat jezírko na zahradě 5x2m tak je tam a cc za 3 týdny se ujmu jedné samičky tak tam budou spolu...
A kolik ty máš želv?

1.6.2007 06:54

mikka napsal(a):
Tak můj želvoun už v akváriu není, ale nechala jsem mu udělat jezírko na zahradě 5x2m tak je tam a cc za 3 týdny se ujmu jedné samičky tak tam budou spolu...
A kolik ty máš želv?

ja mam dve zelvy.A chci si tez stavet jezirko na zahrade ale nevim jak .pyty vyfot mi to jezirko at mam aspon kapku prectavivost jak to bude vypadat.ale ja nevim presne jestli mam samici nebo samce ale asi 2 samice nebo 2samce bo maji stejnou velikost aj drapy a na fotkach se podivej jake mam akvarko ja nebo co toje vlasne

1.6.2007 10:08

jiiz napsal(a):
ja mam dve zelvy.A chci si tez stavet jezirko na zahrade ale nevim jak .pyty vyfot mi to jezirko at mam aspon kapku prectavivost jak to bude vypadat.ale ja nevim presne jestli mam samici nebo samce ale asi 2 samice nebo 2samce bo maji stejnou velikost aj drapy a na fotkach se podivej jake mam akvarko ja nebo co toje vlasne

Tak fotku jezírka mám jenom jednu, kde ještě není hotové...není dopuštěné a zarovnané břehy...jinak jsem ho dělala podle tohodle návodu http://trachemys.wz.cz/index.php dáš nápady a pak stavba jezírka. Co jsem koukala na tvé želvy tak bych řekla, že máš samice, ale jistě to nevim jde to blbě vidět. No ten lavor v čem je máš moc dobrý není je hrozně malej a nemá skoro žádnou vodu, kde by mohly tvoje želvy plavat. To jsou takhle chované od mala?Oni totiž želvy, když se chovají v takhle malé hladině vody tak by se mohly utopit, když je dáš do větší hloubky co je v jezírku...třeba moje má hloubku cc 120cm

1.6.2007 12:45

mikka napsal(a):
Tak fotku jezírka mám jenom jednu, kde ještě není hotové...není dopuštěné a zarovnané břehy...jinak jsem ho dělala podle tohodle návodu http://trachemys.wz.cz/index.php dáš nápady a pak stavba jezírka. Co jsem koukala na tvé želvy tak bych řekla, že máš samice, ale jistě to nevim jde to blbě vidět. No ten lavor v čem je máš moc dobrý není je hrozně malej a nemá skoro žádnou vodu, kde by mohly tvoje želvy plavat. To jsou takhle chované od mala?Oni totiž želvy, když se chovají v takhle malé hladině vody tak by se mohly utopit, když je dáš do větší hloubky co je v jezírku...třeba moje má hloubku cc 120cm

A jak to máš zabezpečené, aby želva neutekla? Koukám, že pod plotem je docela velká mezera.

1.6.2007 16:51

katkapejsova napsal(a):
A jak to máš zabezpečené, aby želva neutekla? Koukám, že pod plotem je docela velká mezera.

mel jsem je v akvarku asi 4 roky ale zacalo byt male.Docasne jsem se rozhodl pro lavor,jsou tam asi pul roku.ted premyslim nad tim jezirkem

1.6.2007 16:57

mikka napsal(a):

a jak to čistís???a mas tam dole slidu??

1.6.2007 17:09

jiiz napsal(a):
a jak to čistís???a mas tam dole slidu??

ale ty zelvy musi mit melcinu mas ji tam??a jeste pyty rekni mi jak ta mas teplou vodu dik.jiiz

1.6.2007 19:51

jiiz napsal(a):
ale ty zelvy musi mit melcinu mas ji tam??a jeste pyty rekni mi jak ta mas teplou vodu dik.jiiz

Tak ohraničené to nijak nemám...želvoun nemá potřebu z toho vylézat, není zvyklí chodit na souš jen se vyhřívá na kamenech, které trčí z vody. No k té teplotě vody kolik tam je nevim.....nikdy neměl ohřívač vody ani v akváriu tak je otužilý

1.6.2007 19:53

mikka napsal(a):
Tak ohraničené to nijak nemám...želvoun nemá potřebu z toho vylézat, není zvyklí chodit na souš jen se vyhřívá na kamenech, které trčí z vody. No k té teplotě vody kolik tam je nevim.....nikdy neměl ohřívač vody ani v akváriu tak je otužilý

jo na dně máme jezírkovou plachtu koupenou v OBI .... každý den z jezírko usítkou vyberu napadané listy a vody tam přitéká hadicí a odtéká do potoka tak, že si troufám tvrdit, že je celkem čistá

1.6.2007 19:53

mikka napsal(a):

a kamos mi rikal ze se muzou nachladit jo a dik za tu odkaz

1.6.2007 19:55

jiiz napsal(a):
a kamos mi rikal ze se muzou nachladit jo a dik za tu odkaz

mas to fakt huste vymyslene

1.6.2007 22:25

jiiz napsal(a):
mas to fakt huste vymyslene

to si nemyslim, že by se nachladili......někdo je v jezírku nechává celoročně já je dám, ale na zimu zimovat do sklepa, venku se je bojim, nechat...

2.6.2007 09:18

mikka napsal(a):
to si nemyslim, že by se nachladili......někdo je v jezírku nechává celoročně já je dám, ale na zimu zimovat do sklepa, venku se je bojim, nechat...

a pyty rekni mi jak je zimujes??, a kolik maji ty tvoje zelvy roku a kolik meri.......jiiz

2.6.2007 09:21

jiiz napsal(a):
a pyty rekni mi jak je zimujes??, a kolik maji ty tvoje zelvy roku a kolik meri.......jiiz

2.6.2007 10:12

jiiz napsal(a):

Letos budu zimovat poprvé tak ti pak řeknu jak jsem postupovala.....mému želvounovi jsou 4 roky a měří 14cm

2.6.2007 12:13

mikka napsal(a):
Letos budu zimovat poprvé tak ti pak řeknu jak jsem postupovala.....mému želvounovi jsou 4 roky a měří 14cm

ja ho mam asi 5 let a tez ma 14 cm. a pyty dej tu nake fotky neska dam tak 5 fotek dej tu tez njeke pls

2.6.2007 12:16

jiiz napsal(a):
ja ho mam asi 5 let a tez ma 14 cm. a pyty dej tu nake fotky neska dam tak 5 fotek dej tu tez njeke pls

2.6.2007 21:49

jiiz napsal(a):

Tak ještě pár fotek, když byl ještě malej ted co je venku už se vyfotit nedá...

2.6.2007 21:50

mikka napsal(a):
Tak ještě pár fotek, když byl ještě malej ted co je venku už se vyfotit nedá...

...

3.6.2007 10:59

mikka napsal(a):
...

cau kdy ty ty zelvy budes zimovat dik........jiiz

3.6.2007 12:47

jiiz napsal(a):
cau kdy ty ty zelvy budes zimovat dik........jiiz

hej lidi ja budu delat jezirko pro zelvy asi v sdobotu tak kdyby nekdo chtel podrobnosti tak napiste a podivejte se ne ten odkaz http://trachemys.wz.cz/index.php dejte napady a pak jaezirko dik.......jiiz

1.7.2007 22:35

jiiz napsal(a):

Trošku s křížkem po funuse, ale jedna \"želva vánoční\" . Ty světýlka v pozadí jsou skutečně stromeček.

Přidejte reakci

Přidat smajlík