Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2005 08:41

Uvolnilo se mi akvarko 150x100x120cm,tak uvazuji nad porizenim bradavicniku javskych(Acrochordus javanicus).Nevite nekdo o chovateli u nas,nebo i v zahranici?Pripadne kolik asi tak stoji?

21.11.2005 17:57

draco nobilis napsal(a):
Uvolnilo se mi akvarko 150x100x120cm,tak uvazuji nad porizenim bradavicniku javskych(Acrochordus javanicus).Nevite nekdo o chovateli u nas,nebo i v zahranici?Pripadne kolik asi tak stoji?

U nás je prí chová p. Petr Velenský v Pražské ZOO, tak informace bych směřoval tímto směrem.

21.11.2005 18:20

draco nobilis napsal(a):

V první řadě je to terárium malé. V zahredách, které je chovají jsou v mnohem větších nádržích. Za druhé je velmií těžké je v zajetí udržet naživu. A za třetí je to velmi nedostatkové "zboží".

23.11.2005 08:41

australis napsal(a):
V první řadě je to terárium malé. V zahredách, které je chovají jsou v mnohem větších nádržích. Za druhé je velmií těžké je v zajetí udržet naživu. A za třetí je to velmi nedostatkové "zboží".

Cetla jsem ze pro Chersydrus granulatus(bradavicnik maly?) je vzhledem k jeho velikosti treba mene prostoru,ale nenasla jsem zadne zminky o jeho chovu....Nevite o nem neco?

Přidejte reakci

Přidat smajlík