redsnake
napsal(a):
Dobrý den,
sháním kontakt na chovatele který chová a nejlépe i odchovává python curtus. náte nějaký malý druh krajty? Kontakty prosím posílejte na e-mail kozubik@seznam.cz
Díky Red
na podobné inzeráty je tady inzerce nebo ses zmýlil?jinak malá je i krajta královská,je taky mirumilovnější a levnější
krajtak
napsal(a):
jasně to potom nevím curtus jsem vyděla jen párkrát na buzce stála kolem 3500kč ,celkem malá je krajta zelená kdyby nestála 15000KČ a ty chceš jen nějakej druh krajty???
hele na inzerátech je nějakej lukas.232.a prodává curtusky,je to 23.3.je z středočeského kraje,koukni se dej vyhledávání python curtus a máš ho tam.
cislo.5

redsnake
napsal(a):
Dobrý den,
sháním kontakt na chovatele který chová a nejlépe i odchovává python curtus. náte nějaký malý druh krajty? Kontakty prosím posílejte na e-mail kozubik@seznam.cz
Díky Red
Můj kamarád "curtusky-breitensteini" odchovává,teď má vejce v inkubátoru.Tak to bude u většiny chovatelů,pokud nemají mladé od loňska.Pokud chceš jiný poddruh(resp.druh),budeš jej schánět hůře a budou dražší.Ale nevím,jestli je právě "curtuska" malá krajta.Není sice moc dlouhá,ale je pěkně tlustá a poměrně vzteklá.Ta na fotce kladla.
cislo.5
napsal(a):
Můj kamarád "curtusky-breitensteini" odchovává,teď má vejce v inkubátoru.Tak to bude u většiny chovatelů,pokud nemají mladé od loňska.Pokud chceš jiný poddruh(resp.druh),budeš jej schánět hůře a budou dražší.Ale nevím,jestli je právě "curtuska" malá krajta.Není sice moc dlouhá,ale je pěkně tlustá a poměrně vzteklá.Ta na fotce kladla.
Díky za odpovědi python curtus breitensteini by byly ideální. Byl bych Ti moc vděčnej kdybys mi napsal do emailu email na toho tvého kamaráda. A jsou kousavější třeba než psohlavci??
Díky Redsnake