Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2005 16:36

Máte někdo tohoto borce?

cislo.5

18.12.2005 21:14
cislo.5

wande napsal(a):
Máte někdo tohoto borce?

Už nemám,měl jsem.Chov snadný,ale vzhledem k tomu,že byl se mnou v jedné místnosti musel jít pryč.Nedá se říct,že by totiž voněl.Pokud máš ale možnost chovu někde mimo,tak je to moc zajímavé zvíře.

18.12.2005 21:26

cislo.5 napsal(a):
Už nemám,měl jsem.Chov snadný,ale vzhledem k tomu,že byl se mnou v jedné místnosti musel jít pryč.Nedá se říct,že by totiž voněl.Pokud máš ale možnost chovu někde mimo,tak je to moc zajímavé zvíře.

KOlik se asi dožívaj? Mám ji už 11 rok. Je to holka a celý léto až asi do konce září je ve voléře asi 3x3m. Baští konzervy pro kočky s rýží těstovinami jablka hrušky zobhobase cvrčky atd. Jelikož je v boudě tak nesmrdí ale hoven tam má za den dost. Dám ji pomalu spát do sklepa dycky tak v polovině října a do dubna o ní v podstatě nevím. Parkrát ji zkontroluju a vyměním vodu v misce má granule pro kočky a parkrát za zimu si zobne.

cislo.5

18.12.2005 21:41
cislo.5

wande napsal(a):
KOlik se asi dožívaj? Mám ji už 11 rok. Je to holka a celý léto až asi do konce září je ve voléře asi 3x3m. Baští konzervy pro kočky s rýží těstovinami jablka hrušky zobhobase cvrčky atd. Jelikož je v boudě tak nesmrdí ale hoven tam má za den dost. Dám ji pomalu spát do sklepa dycky tak v polovině října a do dubna o ní v podstatě nevím. Parkrát ji zkontroluju a vyměním vodu v misce má granule pro kočky a parkrát za zimu si zobne.

Ten můj byl z CCCP ,tedy ze střední Asie,tuším že z Turkmenistánu.Kolika let se dožívají nevím,ale o moc víc než je tomu tvojemu to nebude.Krmil jsem ho stejně jako ty.Žrádlo pro kočky,mouční červi,rousnice,občas ovoce,někdy i jednodenní kuřata.Po těch byl jeho trus ale dost řídký.Buď ale rád,že ho máš venku.Domů to zvíře vážně není.Zimovat jsem ho nedával a nevadilo mu to.Myslím,že kdyby jsi k němu sehnal samce,nemusel by být problém je rozmnožit.

19.12.2005 16:36

wande napsal(a):

Pokud budete chtít samici, tak bych věděl jedněch stránkách, kde dva chovatelé tento druh ježků prodávají. Zdeněk

Přidejte reakci

Přidat smajlík