Problém Agama vousatá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2007 18:56

Zdravim
Dostala se mi do rukou agama a nevim, co s ni. Není moje, ale chtel bych ji pomoct. Neroste, žere málo. Slintá, otírá si tlamu o okolí. Mám podezdření na začínající hnilobu tlamy, je to možny? Tlama ji ale nesmrdí.
K vetovi ji dostanu bohužel až přístí týden, doporučíte něco na překlenutí? Nebo na pokus o samoléčbu?

25.8.2007 18:59

hardcore napsal(a):
Zdravim
Dostala se mi do rukou agama a nevim, co s ni. Není moje, ale chtel bych ji pomoct. Neroste, žere málo. Slintá, otírá si tlamu o okolí. Mám podezdření na začínající hnilobu tlamy, je to možny? Tlama ji ale nesmrdí.
K vetovi ji dostanu bohužel až přístí týden, doporučíte něco na překlenutí? Nebo na pokus o samoléčbu?

Snad je tam něco vidět. Omyl jsem jí to, otřel kamínky, ... a ma to divně zbarvený a trochu podřený.

25.8.2007 19:01

hardcore napsal(a):
Snad je tam něco vidět. Omyl jsem jí to, otřel kamínky, ... a ma to divně zbarvený a trochu podřený.

... a fotkách to má jěště špinavý před umytím. Čím jí to vyčistit? Nejaký lidský Herbadent nebo něco?

25.8.2007 19:36

hardcore napsal(a):
Zdravim

zkus ji to namazat framikoinem myslim ze tim uz ji neubližíš

26.8.2007 00:44

bella napsal(a):
zkus ji to namazat framikoinem myslim ze tim uz ji neubližíš

ten by se neměl užívat vnitřně a u tak mlého zviřete? ... nevim nevim.

Přidejte reakci

Přidat smajlík