qarrotter

Dneska když jsem potřeboval vyndat svýho 6 měsíců starýho hroznýše z terárka, tak zničeho nic po mě vyjel a hryznul mě prstu, já vím, Ze se nemá ucuknout abych mu nevyrval zuby, ale já ucuk a jak je ještě malej tak vylít z terárka a zpadnul asi z 120cm na koberec a tak se bojim jestli se mu nemohlo něco stát. Dík za všechny odpovědi Q.
qarrotter
napsal(a):
Dneska když jsem potřeboval vyndat svýho 6 měsíců starýho hroznýše z terárka, tak zničeho nic po mě vyjel a hryznul mě prstu, já vím, Ze se nemá ucuknout abych mu nevyrval zuby, ale já ucuk a jak je ještě malej tak vylít z terárka a zpadnul asi z 120cm na koberec a tak se bojim jestli se mu nemohlo něco stát. Dík za všechny odpovědi Q.
Mělo by to být v pořádku . Ale pro příště si dávej větší pozor .
qarrotter

kudlanka
napsal(a):
Mělo by to být v pořádku . Ale pro příště si dávej větší pozor .
a myslíš, že bych mu mohl takhle snadno vyrvat zuby ?
qarrotter
napsal(a):
Kdyby jsi mu vyrval nějaký ten zub , tak mu zase doroste . Otázka je jestli třeba nebyl nkrmený či pokrmení . to by mohlo být horší.