Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

qarrotter

30.8.2007 12:56
qarrotter

Dneska když jsem potřeboval vyndat svýho 6 měsíců starýho hroznýše z terárka, tak zničeho nic po mě vyjel a hryznul mě prstu, já vím, Ze se nemá ucuknout abych mu nevyrval zuby, ale já ucuk a jak je ještě malej tak vylít z terárka a zpadnul asi z 120cm na koberec a tak se bojim jestli se mu nemohlo něco stát. Dík za všechny odpovědi Q.

30.8.2007 13:57

qarrotter napsal(a):
Dneska když jsem potřeboval vyndat svýho 6 měsíců starýho hroznýše z terárka, tak zničeho nic po mě vyjel a hryznul mě prstu, já vím, Ze se nemá ucuknout abych mu nevyrval zuby, ale já ucuk a jak je ještě malej tak vylít z terárka a zpadnul asi z 120cm na koberec a tak se bojim jestli se mu nemohlo něco stát. Dík za všechny odpovědi Q.

Mělo by to být v pořádku . Ale pro příště si dávej větší pozor .

qarrotter

30.8.2007 20:05
qarrotter

kudlanka napsal(a):
Mělo by to být v pořádku . Ale pro příště si dávej větší pozor .

a myslíš, že bych mu mohl takhle snadno vyrvat zuby ?

31.8.2007 10:18

qarrotter napsal(a):
a myslíš, že bych mu mohl takhle snadno vyrvat zuby ?

Může se to stát i nemusí .Podle toho jak moc si škubnul ,nebo jestli si snim praštil o terárko. Ale já si myslim ,že si mu nic neudělal.

1.9.2007 01:09

qarrotter napsal(a):

Kdyby jsi mu vyrval nějaký ten zub , tak mu zase doroste . Otázka je jestli třeba nebyl nkrmený či pokrmení . to by mohlo být horší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík