qarrotter

bazilisek
napsal(a):
zdravim....chci se zeptat chovtelů hadů atd. jak překecali rodiče na hada!!!o hada se snažim už víc jak rok....chci elephe guttata guttata nebo elephe absoleta...děkuji a nějaké rady na chov...děkuji všem za odpovědi
ty máš teda blbý dotazy kámo
qarrotter
napsal(a):
ty máš teda blbý dotazy kámo
Jak ti moze niekto pomoct ked nepozna tvojich rodicov?!!
Ja byvam tiez s rodicmi a hady mam lebo je to to comu sa chcem venovat, tak im to skus vysvetlit.
zase je nieco uplne ine - "kamarat ma hada, aj ja chcem"- ak je to tak tak si hada vobec nekupuj
inak fakt zvlastna otazka.
die3
napsal(a):
Jak ti moze niekto pomoct ked nepozna tvojich rodicov?!!
Ja byvam tiez s rodicmi a hady mam lebo je to to comu sa chcem venovat, tak im to skus vysvetlit.
zase je nieco uplne ine - "kamarat ma hada, aj ja chcem"- ak je to tak tak si hada vobec nekupuj
inak fakt zvlastna otazka.
Ale ak hada vazne chces , porozpravaj sa s nimi. Byva to tazke ked som ja po prvy raz oznamila ze chcem hada, cela rodina z toho bola naruby, snad okrem otca, to som mala ale 12 rokov. Teraz je to ok, predtym si mysleli ze je to zvlastna uchylka, ale uz davno chapu ze to myslim vazne a s tym ze chovam hady sa vsetci zmierili. "snad"
bazilisek
napsal(a):
zdravim....chci se zeptat chovtelů hadů atd. jak překecali rodiče na hada!!!o hada se snažim už víc jak rok....chci elephe guttata guttata nebo elephe absoleta...děkuji a nějaké rady na chov...děkuji všem za odpovědi
Ahoj,to nevím, mám stejný problém. Nakonec to prošlo tak, že jsem změnila zájem na ještěra - ten je pro ně přijatelnější a navíc už je to miláček rodiny. Hadi budou, až budu bydlet sama.
bazilisek
napsal(a):
Moje první volba před čtyřmi lety byli Anolis equestris,protože jsem měla danou velikost terária vestavěného do skříně.Jenže maminka,podotýkám prakticky trpící fobií z hadů,zjistila že žerou cvrčky,i zhrozila se.A pravila ať vyberu něco jiného.A já vybrala Epicrates cenchria cenchria.Maminka zaplatila terko,vybavení i hada(dárek k narozkám) a dnes se pravidelně ptá jak se hadíkům daří,je šťastná když přinesu nějaké nové domů,plně mě podporuje a občas za mé nepřítomnosti i nakrmí...mláďata.
P.S.-a ty cvrčkožravý už jsem dom taky dotáhla a žádná katastrofa v podobě útěku a promoření domu se nekonala,jen to remcání na to cvrkání...Ale kdo bydlí v paneláku,může doplatit na cvrčky...