Malý had do ještě menšího terárka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

qarrotter

3.9.2007 20:04
qarrotter

Ahoj, mám zbytečné terárko po gekonech a rád bych si pořídil ňáký menší druh hada.Terárium je velký 60x30x40 (šxhxv). O žádným nevim protože chovám spíš hroznýše a korálovky. Tak doufám, že mě poradíte. Dík a chovu zdar. Q.

4.9.2007 14:24

qarrotter napsal(a):
Ahoj, mám zbytečné terárko po gekonech a rád bych si pořídil ňáký menší druh hada.Terárium je velký 60x30x40 (šxhxv). O žádným nevim protože chovám spíš hroznýše a korálovky. Tak doufám, že mě poradíte. Dík a chovu zdar. Q.

Sorry,ale když chci hada,tak už snad těch pár korun na terárko obětuješ ne? tohle váž ně něchápu...Je jen málo druhů co by v tom mohlo být i v dospělosti ( a podle mě nejsou moc často k prodeji - nějací hmyzožravý prcci ). Snad vybírám zvíře a pak podle toho terárko a ne naopak...

qarrotter

4.9.2007 14:42
qarrotter

lukasek napsal(a):
Sorry,ale když chci hada,tak už snad těch pár korun na terárko obětuješ ne? tohle váž ně něchápu...Je jen málo druhů co by v tom mohlo být i v dospělosti ( a podle mě nejsou moc často k prodeji - nějací hmyzožravý prcci ). Snad vybírám zvíře a pak podle toho terárko a ne naopak...

hadů mam dost, jen když mám jedno prázdný terko tak sem ho chtěl zaplnit. Tak se hoď do klidu

4.9.2007 16:55

qarrotter napsal(a):
hadů mam dost, jen když mám jedno prázdný terko tak sem ho chtěl zaplnit. Tak se hoď do klidu

Dej tam kobercovku..........

13.10.2007 08:59

ccerdo napsal(a):
Dej tam kobercovku..........

a co užovka domací nebo nějaká korálovka? pro jednoho hada by to mělo stačit...

13.10.2007 09:00

regie napsal(a):
a co užovka domací nebo nějaká korálovka? pro jednoho hada by to mělo stačit...

a nebo nějaký ta Thamnofiska?ty jsou malinký určo by se tam vlezly

13.10.2007 20:25

qarrotter napsal(a):

Thamnophis, Pyromelana , Rhutveny, Situla ... to jsou hadi kterým by tato velikost nemusela vadit -pokud jim tam ještě uděláš nějaké terásky a tím zvětšíš plochu tak to bude dobrý.

2.8.2018 23:17
jahůdka123

XXX.XXX.228.62

Ahoj, uvažuji o úžovce proužkované. Mám terárko 60×30×34, ale mám obavy že to nebude stačit, jelikož tu píšete 60×40×40 nebo 50×40×40 tak jestli by nebylo lepší porozhlédnout se po větším. Teprve s chovem začínám tak bych uvítala klidně i pár dobrých rad od zkušenějších lidí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík