Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2007 22:42

Ahoj felzumáři! Rád bych nakouknul do Vašich terárek, pokud je to možné Zkusme sem posílat, co kdo máme doma- jde především o tyhle zelené (ano, i vícebarevné) poklady, ale nebudu se zlobit ani za jiné denní gekony.
Tak co kdo přihodí? Já mám prozatím jen dvě grandisky, ale blýská se na lepší časy

20.10.2007 10:28

emesh napsal(a):
Ahoj felzumáři! Rád bych nakouknul do Vašich terárek, pokud je to možné Zkusme sem posílat, co kdo máme doma- jde především o tyhle zelené (ano, i vícebarevné) poklady, ale nebudu se zlobit ani za jiné denní gekony.
Tak co kdo přihodí? Já mám prozatím jen dvě grandisky, ale blýská se na lepší časy

Ahoj, nejake z mojich pokladov najdes na mojej stranke www.sauria.estranky.cz

20.10.2007 16:55

sauria napsal(a):
Ahoj, nejake z mojich pokladov najdes na mojej stranke www.sauria.estranky.cz

20.10.2007 16:57

felzumik napsal(a):
ještě mrňa

Teda, kvalitka nic moc =(

20.10.2007 21:03

felzumik napsal(a):
Teda, kvalitka nic moc =(

něco přidám

21.10.2007 21:40

emesh napsal(a):

terarium pre felzumy

22.10.2007 20:46

matej234 napsal(a):
samica

Ahojík, mám dotaz: můžu dát dospělýmu felzumákovi (taky mad. grandis) upe malilinkatý hole od potkana bo pozřou jenom myší???

23.10.2007 16:48

felzumik napsal(a):
Ahojík, mám dotaz: můžu dát dospělýmu felzumákovi (taky mad. grandis) upe malilinkatý hole od potkana bo pozřou jenom myší???

tak pridavam muj kousek:))

23.10.2007 16:49

mejla napsal(a):
tak pridavam muj kousek:))

a ještě one

25.10.2007 03:37

emesh napsal(a):

Taky přihodím pár fotek těch mých

25.10.2007 03:38

hym napsal(a):
Taky přihodím pár fotek těch mých

25.10.2007 03:39

emesh napsal(a):

a ještě laticaudky

25.10.2007 23:38

emesh napsal(a):

Ph.m.g.

26.10.2007 13:07

matej234 napsal(a):
Ph.m.g.

Nazdar pani felzumari. Nepridam ziadnu fotku ale surne potrebujem radu. Pred par tyzdnami si moj samec ph.m.g. zranil oko (asi pri nahanacke za samicou), mal ho akoby vtlacene do vnutra. Nevenoval som tomu velmi pozornost nakolko mu to nerobilo ziadny velky problem, akurat sa mu niekedy nedarilo "trafit" cvrcka. Pred par dnami mu ale oko napuchlo a vcera sa mu praskla koza okolo oka. Ako mu mam pomocy (vyliecit). Vopred dakujem za odpovede.

27.10.2007 23:15

matej234 napsal(a):
Ph.m.g.

Cerstva Phels.mad.mad.

29.10.2007 12:02

sauria napsal(a):
Cerstva Phels.mad.mad.

phelsuma nigristriata

29.10.2007 12:05

dana napsal(a):
phelsuma nigristriata

jeste jednou nigristriata