Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2007 14:21

arci5 napsal(a):
tohle sem nasel

...a jedna bohuzel nejasna

24.10.2007 17:49

arci5 napsal(a):
...a jedna bohuzel nejasna

co to sakra je??to první vypadá na nějakýho hada(přecpanýho)a to druhý????

24.10.2007 18:57

arci5 napsal(a):
tohle sem nasel

mám něco podobného!

24.10.2007 19:04

utu napsal(a):
4

ten 2.obrazek -kliknite na www.congovision.com/images/boa1.jpg je to jasnejsi

24.10.2007 23:52

arci5 napsal(a):
tohle sem nasel

Krajty žerou lidi furt, na tom nic není. Ja jsem jednou neuhlídal svého trošku většího a agresivnějšího blavora, a takhle to dopadlo. Kdo tomu nevěří, ať si trhne nohou :-P, je to vyfocené, tak to musí být pravda a šmitec!

25.10.2007 10:50

navay napsal(a):
Krajty žerou lidi furt, na tom nic není. Ja jsem jednou neuhlídal svého trošku většího a agresivnějšího blavora, a takhle to dopadlo. Kdo tomu nevěří, ať si trhne nohou :-P, je to vyfocené, tak to musí být pravda a šmitec!

Mohu se zeptat odkud jsou ty další 4 fotky?

25.10.2007 11:56

navay napsal(a):

navay, co to je?? pes??

25.10.2007 11:57

die3 napsal(a):
navay, co to je?? pes??

co je v tom blavorovy???To nepoznámale je to děs ty krajty...ale cos e dá dělat...."příroda se bez člověka obejde...ale člověk bez přírody ne.."

25.10.2007 13:51

utu napsal(a):
4

Lidičky, prosím Vás, podívejte se na internetovou adresu www.hoax.cz a hned Vám svitne, odkud fouká vítr.

25.10.2007 13:59

apop napsal(a):
Lidičky, prosím Vás, podívejte se na internetovou adresu www.hoax.cz a hned Vám svitne, odkud fouká vítr.

apop a na co konkretne mam na tej stranke kliknut aby som nasla co myslis?

25.10.2007 14:48

navay napsal(a):

navay- ! ved to je z www.balcanica.cz/f2/125.jpg. !!to sa ti jak podarilo!

25.10.2007 17:39

die3 napsal(a):
navay- ! ved to je z www.balcanica.cz/f2/125.jpg. !!to sa ti jak podarilo!

Byl to německý ovčák. Jak se mi to podařilo? Nevím, by ses musel zeptat toho blavora, když byl ještě naživu a ulovil toho psa.
Pokud to nevíte, tak na blavory byla (nebo ještě je) nutná registrace nebezpečných druhů zvířat a zde jsou vidět následky toho jak to dopadá, když člověk nerespektuje zákon a nebezpečné zvíře se mu vymkne z ruky .

25.10.2007 18:28

navay napsal(a):
Byl to německý ovčák. Jak se mi to podařilo? Nevím, by ses musel zeptat toho blavora, když byl ještě naživu a ulovil toho psa.
Pokud to nevíte, tak na blavory byla (nebo ještě je) nutná registrace nebezpečných druhů zvířat a zde jsou vidět následky toho jak to dopadá, když člověk nerespektuje zákon a nebezpečné zvíře se mu vymkne z ruky .

to si děláš srandu???,jak byl prosimtě ten blavor velkej???by me teda zajímalo..aby sežral nemeckýho ovčákanjn..

25.10.2007 18:34

navay napsal(a):

na tej stranke je predsa popisana stavba tela u uhynuteho blavora o ovciakovi tam nic neni, ty si fakt robis srandu? ako by mohol blavor zozrat nemca, jedine mozno male stena, podla mna.

25.10.2007 18:41

die3 napsal(a):
na tej stranke je predsa popisana stavba tela u uhynuteho blavora o ovciakovi tam nic neni, ty si fakt robis srandu? ako by mohol blavor zozrat nemca, jedine mozno male stena, podla mna.

ten obrazok...co som nasla - nevyzera ze by zozral ovciaka

25.10.2007 18:42

die3 napsal(a):
ten obrazok...co som nasla - nevyzera ze by zozral ovciaka

a ako vlastne uhynul?

25.10.2007 19:34

die3 napsal(a):
a ako vlastne uhynul?

ano proc vlastne ten blavor uhynul? byl ten pes stene?jinak jak si vyndal toho psa rozriznul si ho a vytahl zaludek?

25.10.2007 20:27

navay napsal(a):

Jsem nečekal, že se na to chytí tolik lidí :-) Samozřejmě je to moje fotomontáž, žádný blavor by psa nikdy nesežral, ani štěně. Leda možná nějakou čerstvě narozenou čivavu by nějaký velký kus mohl udolat.

25.10.2007 20:57

navay napsal(a):
Jsem nečekal, že se na to chytí tolik lidí :-) Samozřejmě je to moje fotomontáž, žádný blavor by psa nikdy nesežral, ani štěně. Leda možná nějakou čerstvě narozenou čivavu by nějaký velký kus mohl udolat.

to nechápu..proč si z nás děláš srandu??!!!

25.10.2007 21:56

bazilisek napsal(a):
to nechápu..proč si z nás děláš srandu??!!!

Navay vám jen názorně, ukázal, že ne všechny obrázky musí být autentické

25.10.2007 22:21

krokodyl napsal(a):
Navay vám jen názorně, ukázal, že ne všechny obrázky musí být autentické

no sak som nasla ten obrazok, stacilo sa len trosku pohrabat v google, ....

25.10.2007 22:52

kamilarea napsal(a):
apop a na co konkretne mam na tej stranke kliknut aby som nasla co myslis?

Ahoj, já myslím, že je to jasné. Už sama stránka vysvětlí, co je zač ta zpráva s fotkami člověka v krajtě. Je to staré už několik let a již v té době byl tento mail na seznamu tzv. hoax.

Přidejte reakci

Přidat smajlík