utu
napsal(a):
4
ten 2.obrazek -kliknite na www.congovision.com/images/boa1.jpg je to jasnejsi
arci5
napsal(a):
tohle sem nasel
Krajty žerou lidi furt, na tom nic není. Ja jsem jednou neuhlídal svého trošku většího a agresivnějšího blavora, a takhle to dopadlo. Kdo tomu nevěří, ať si trhne nohou :-P, je to vyfocené, tak to musí být pravda a šmitec!
utu
napsal(a):
4
Lidičky, prosím Vás, podívejte se na internetovou adresu www.hoax.cz a hned Vám svitne, odkud fouká vítr.
navay
napsal(a):
Krajty žerou lidi furt, na tom nic není. Ja jsem jednou neuhlídal svého trošku většího a agresivnějšího blavora, a takhle to dopadlo. Kdo tomu nevěří, ať si trhne nohou :-P, je to vyfocené, tak to musí být pravda a šmitec!
navay- ! ved to je z www.balcanica.cz/f2/125.jpg. !!to sa ti jak podarilo!
die3
napsal(a):
navay- ! ved to je z www.balcanica.cz/f2/125.jpg. !!to sa ti jak podarilo!
Byl to německý ovčák. Jak se mi to podařilo? Nevím, by ses musel zeptat toho blavora, když byl ještě naživu a ulovil toho psa.
Pokud to nevíte, tak na blavory byla (nebo ještě je) nutná registrace nebezpečných druhů zvířat a zde jsou vidět následky toho jak to dopadá, když člověk nerespektuje zákon a nebezpečné zvíře se mu vymkne z ruky .
navay
napsal(a):
Byl to německý ovčák. Jak se mi to podařilo? Nevím, by ses musel zeptat toho blavora, když byl ještě naživu a ulovil toho psa.
Pokud to nevíte, tak na blavory byla (nebo ještě je) nutná registrace nebezpečných druhů zvířat a zde jsou vidět následky toho jak to dopadá, když člověk nerespektuje zákon a nebezpečné zvíře se mu vymkne z ruky .
to si děláš srandu???,jak byl prosimtě ten blavor velkej???
by me teda zajímalo..aby sežral nemeckýho ovčáka
njn..
navay
napsal(a):
na tej stranke je predsa popisana stavba tela u uhynuteho blavora o ovciakovi tam nic neni, ty si fakt robis srandu? ako by mohol blavor zozrat nemca, jedine mozno male stena, podla mna.
die3
napsal(a):
na tej stranke je predsa popisana stavba tela u uhynuteho blavora o ovciakovi tam nic neni, ty si fakt robis srandu? ako by mohol blavor zozrat nemca, jedine mozno male stena, podla mna.
ten obrazok...co som nasla - nevyzera ze by zozral ovciaka
navay
napsal(a):
Jsem nečekal, že se na to chytí tolik lidí :-) Samozřejmě je to moje fotomontáž, žádný blavor by psa nikdy nesežral, ani štěně. Leda možná nějakou čerstvě narozenou čivavu by nějaký velký kus mohl udolat.