sendy1111
napsal(a):
Davajte sem fotky svojich Trachemis scripta...
ja uz ich nechovam, ale kedysi som ich mala
tu je jedna z nich, elegans...
die3
napsal(a):
ja uz ich nechovam, ale kedysi som ich mala
tu je jedna z nich, elegans...
a pri krmeni...
die3
napsal(a):
a pri krmeni...
a este pri krmeni na suchu, bohuzial je fotka vo velmi zlom stave
sendy1111
napsal(a):
Samice
sendy1111
napsal(a):
Jedna moje samice T.s. elegans. Jinak chovám skupinu 1.3
pokquok
napsal(a):
Moja samica kladuca vajcia. Cela znaska vsak bola neoplodnena, takze z toho nic nebolo.
pokquok
napsal(a):
Přidám ještě nějaké o kterých si myslím, že jsou povedené. Na této opět jedna ze samic.
pokquok
napsal(a):
A pro změnu ještě sameček. Více fotek můžete vidět na www.trachemys.wz.cz
pokquok
napsal(a):
A ještě želví dvojka
pokquok
napsal(a):
A ještě želví dvojka
no tak posuvam temu. a taktiez mam malu otazku.
rozhodla som sa ze si kupim trachemysku. viem ze v CR na nu povolenie nepotrebujem, ale co u nas na SR? nepodlieha pod Cites?
a este keby ste mi hodili nejake webove stranky na trachemysky, aka ma byt velkost teraria pre par a pod. mocmoc diky
sendy1111
napsal(a):
no tak posuvam temu. a taktiez mam malu otazku.
rozhodla som sa ze si kupim trachemysku. viem ze v CR na nu povolenie nepotrebujem, ale co u nas na SR? nepodlieha pod Cites?
a este keby ste mi hodili nejake webove stranky na trachemysky, aka ma byt velkost teraria pre par a pod. mocmoc diky
Ahoj. Na Slovensku je situace odlišná od té v ČR. Chov a prodej TSE je tam nějak legislativně ošetřen. Nevím přesně jestli to přímo řeší CITES nebo jiná vyhláška. Želva tam musí být nezaměnitelně označena (čip, nic jiného údajně nelze) a registrována. To co jsem napsal mám jen z několika e-mailů od chovatelů ze Slovenska, kteří si na nové nařízení chtěli někomu postěžovat. Takže by to asi chtělo ověřit nebo alespoň upřesnit. Co se stránek týče, tak jeden odkaz jsem už napsal u fotky výš, tak se nechci opakovat. Na těch stránkách mám pár odkazů na další