Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 20:11

Zdravím..chtěl bych se zeptat kolik agam vousatých by se vešlo do terária rozměrů 150x50x100(d,š,v) mám samečka a nevim kolik by se tam s nim vešlo samiček..myslim ta i se samečkem 1.3

a pak ještě se chci zeptat na chameleony mám terárium 100x60x200(d,š,v..a tam kolik by se jich vešlo ..ted si koupim samečka a počítám tak se samečkem 1.2

tak na tohle sem se chtěl zeptat děkuji za odpovědi...

12.11.2007 13:58

bazilisek napsal(a):
Zdravím..chtěl bych se zeptat kolik agam vousatých by se vešlo do terária rozměrů 150x50x100(d,š,v) mám samečka a nevim kolik by se tam s nim vešlo samiček..myslim ta i se samečkem 1.3

a pak ještě se chci zeptat na chameleony mám terárium 100x60x200(d,š,v..a tam kolik by se jich vešlo ..ted si koupim samečka a počítám tak se samečkem 1.2

Ahoj, ja mam sve chovne trio agam v terarku 80x40x40 ( + dve velke palandy a skala na lezeni ). Takze skupinka 1.3 urcte, klidne i vice ( 1.5 ) ale pocitej s tim ze ti samec maximalne napari 2 - 3 samice. Takze nevim jestli se to vyplati po financni strance. Ps: mohl by si sem dat foto terarka??

12.11.2007 14:01

bazilisek napsal(a):

A jeste jsem zapomel na ty chamiky. Terarium je sice velike ale zase to ale. Max bych dal ja 1.3 a nevim jestli by to delalo dobrotu muselo by se to zkusit. A vsechny samice by museli byt stejne velike a take silne. Takze asi spise bych rekl tu skupinu 1.2.

Přidejte reakci

Přidat smajlík