Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2007 17:05

Zdravim..jak mám vložit článek??

sem tu přihlášenej prostě všechno ale nějak nevim jak ho mám vložit(ten článek)
jinak dík všem co my poradí
Petr ( bazilišek)

25.11.2007 17:25

bazilisek napsal(a):
Zdravim..jak mám vložit článek??

sem tu přihlášenej prostě všechno ale nějak nevim jak ho mám vložit(ten článek)
jinak dík všem co my poradí
Petr ( bazilišek)

Ahoj, ty ze chces vkladat clanek lol. To ty asi fakt nevlozis:

25.11.2007 17:47

ursus napsal(a):
Ahoj, ty ze chces vkladat clanek lol. To ty asi fakt nevlozis:

a to jako proč ne???tak to rovnou vysvětli ne...ty chytráku..sem se jenom zeptal se nezblázni ty jo...

a prosím když už tak někdo kdo je trochu ohleduplnej...děkuji

25.11.2007 17:51

bazilisek napsal(a):
a to jako proč ne???tak to rovnou vysvětli ne...ty chytráku..sem se jenom zeptal se nezblázni ty jo...

Hele Petře sorry,ale fakt uznej sám,že jsi začátečník a nebylo by nejlepší,abys dával článek.Víš jak to bejvá.Třeba až budeš mít větší zkušenosti se všim všudy myslim odchovy a tak a od toho druhu dlouholetý zkušenosti tak potom klidně něco napiš,ale tedka fakt ne.Michal

25.11.2007 17:59

hadar napsal(a):
Hele Petře sorry,ale fakt uznej sám,že jsi začátečník a nebylo by nejlepší,abys dával článek.Víš jak to bejvá.Třeba až budeš mít větší zkušenosti se všim všudy myslim odchovy a tak a od toho druhu dlouholetý zkušenosti tak potom klidně něco napiš,ale tedka fakt ne.Michal

bez ohledu na zkušenosti (i když souhlasím Michalem) , sem článek nevložíš, to jsou články co vyšli v tištěné fauně

25.11.2007 18:04

bazilisek napsal(a):

Nekteri pubertalni chlapci jsou docela zajimavi... Snazim se byt slusny jak sem zde slibil a jak se chovas zase ty... Reagujes popuzene....

25.11.2007 22:32

ursus napsal(a):
Nekteri pubertalni chlapci jsou docela zajimavi... Snazim se byt slusny jak sem zde slibil a jak se chovas zase ty... Reagujes popuzene....

ste blazni ... ved kazdy znas bol zaciatocnik a kazdy bol a vacsina aj je plna elanu a tak ked nieco napisal by bolo dobre mu s tym bud pomoct alebo vysvetlit co a ako a ze to nejde vlozit tu...mozna je ten clanok dobry, ale nik ho nevidel a uz kritizuje ...ono to by az tak nevadilo ta kritika (vacsinou sa to zide) ale zbytocne sa takymto pristupom odradzaju zaciatocnici, ktory nieco chovaju a potom aby sa vyhli vysmechu sa boja aj nieco spytat a tak im potom prve zvieratko (a vacsinou aj druhe ci tretie) uhynie, len kvoli jednoduchej veci a nevedomosti...
mohol ten clanok vsunut priamo do fora, kde by sa to nejak zrevidovalo a potom vyzvetlit ze kam ho moze poslat ak by to bolo dobre alebo ak to bude brak nech to supne do kosa...ale hned sa niekomu smiat...otras...tak vela zdaru pani chovatelia.

30.11.2007 22:54

ursus napsal(a):

Vážený pane Honzo, nebo pane ursus - delší dobu tady sleduji Vaše reakce...V krátké době již podruhé reagujete na věk některých tazatelů. Přitom Vaše reakce, byť jste starší jsou promiňte mi ten výraz "mělké". Píšete, že se snažíte být slušný, ale když na dotaz odpovíte formou "TY ŽE CHCEŠ vkládat" a k tomu dodáte "LOL", což považuji za výsměch, pak se nedivte, že lidé reaguji podrážděně. Vzhledem ke svému věku máte jistě více zkušeností a o to více by jste měl být k takovým dotazům tolerantní. Kdyby jste chtěl napadat i mne za tuto reakci prosím jak je libo...

1.12.2007 07:58

simeon2 napsal(a):
Vážený pane Honzo, nebo pane ursus - delší dobu tady sleduji Vaše reakce...V krátké době již podruhé reagujete na věk některých tazatelů. Přitom Vaše reakce, byť jste starší jsou promiňte mi ten výraz "mělké". Píšete, že se snažíte být slušný, ale když na dotaz odpovíte formou "TY ŽE CHCEŠ vkládat" a k tomu dodáte "LOL", což považuji za výsměch, pak se nedivte, že lidé reaguji podrážděně. Vzhledem ke svému věku máte jistě více zkušeností a o to více by jste měl být k takovým dotazům tolerantní. Kdyby jste chtěl napadat i mne za tuto reakci prosím jak je libo...

děkuji že ste se mě zastali..myslím že kod toho tady to forum je aby se lidi ptali na věci které jim nejdou nebo prostě na to co by chtěli vědět...nevím proč Honza ( ursus)
naráži na věk...

1.12.2007 10:48

bazilisek napsal(a):
děkuji že ste se mě zastali..myslím že kod toho tady to forum je aby se lidi ptali na věci které jim nejdou nebo prostě na to co by chtěli vědět...nevím proč Honza ( ursus)
naráži na věk...

Aha zase jsme to trosku nepochopili..... Ja zase znam pana baziliska z jinych temat.... A nemyslim si ze by on mohl zakladat nejake aspon trochu odborne clanky. NECHTEL jsem se mu vysmivat....

1.12.2007 11:01

ursus napsal(a):
Aha zase jsme to trosku nepochopili..... Ja zase znam pana baziliska z jinych temat.... A nemyslim si ze by on mohl zakladat nejake aspon trochu odborne clanky. NECHTEL jsem se mu vysmivat....

je mi 14 tak co chceš??

Přidejte reakci

Přidat smajlík