Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2007 15:19

mohol by mi niekto napisat ako sa prejavuje zapcha u hada, mam hada ktory vracia po kazdom "jedle" a ziadny vet mu nevie nic zistit!!! myslim ze to bude nieco vnutorne ale neviem na koho sa mam obratit, had po mimo myka hlavou a asi ho davi no je to este male zviera tak neviem ake by boli opatrenia, za vsetky dostojne odpovede dakujem...
jana

11.12.2007 16:35

reira napsal(a):
mohol by mi niekto napisat ako sa prejavuje zapcha u hada, mam hada ktory vracia po kazdom "jedle" a ziadny vet mu nevie nic zistit!!! myslim ze to bude nieco vnutorne ale neviem na koho sa mam obratit, had po mimo myka hlavou a asi ho davi no je to este male zviera tak neviem ake by boli opatrenia, za vsetky dostojne odpovede dakujem...
jana

Co je to za hada, jak ho máš dlouho, jaké jsou podmínky chovu, jak často ho krmíš, po jaké době od zvracení jsi zkoušela znovu krmit, nemanipuluješ s ním po krmení? Může to být více spouštěčů. Můžou to být i vnitřní paraziti, ale ty by měl vet nalézt.

11.12.2007 19:13

halapremek napsal(a):
Co je to za hada, jak ho máš dlouho, jaké jsou podmínky chovu, jak často ho krmíš, po jaké době od zvracení jsi zkoušela znovu krmit, nemanipuluješ s ním po krmení? Může to být více spouštěčů. Můžou to být i vnitřní paraziti, ale ty by měl vet nalézt.

je to gutka anery asi 90 cm dlha, paraziti to vraj nie su, krmila som az asi 18 dni od posledneho krmenia koli vracaniu,z hadom nemanipulujem iba co ho dam znovu do teraria lebo krmim mimo, zvlastne vsak je ze asi polovicu had vykala a druhu vyzvracia, tak neviem co mam robit rozhodne nechcem o hada prist...

11.12.2007 20:03

reira napsal(a):
jana

Čím krmíš? Možná bych dal hadovi nějakou jinou potravu než na jakou je zvyklí /holata,mastomyši,holé potkany,křečky.../

11.12.2007 21:09

utu napsal(a):
Čím krmíš? Možná bych dal hadovi nějakou jinou potravu než na jakou je zvyklí /holata,mastomyši,holé potkany,křečky.../

krmim mysami, predtym mysimi holatami, neviem ktora potrava by bola najvhodnejsia ako zmena lebo doteraz nemal nikdy problemy s krmenim vzdy vydatne prijal potravu

Přidejte reakci

Přidat smajlík