Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2006 21:19

Leguáni:Baruška,Bobeš,Kačenka,Božka
Agama:Placoun

15.1.2006 21:42

nemo napsal(a):
Leguáni:Baruška,Bobeš,Kačenka,Božka
Agama:Placoun

1

15.1.2006 22:25

nemo napsal(a):
17

Moc pěkné fotografie...holt není nad leguána u českého rybníčku;) Ne, vážně pěkné fotky

16.1.2006 09:52

nemo napsal(a):
17

Hih, kdyby ti leguán do toho rybnícku skocil, chtel bych te videt, jak by jsi ho lovil. Málo kdo ví, ze leguáni jsou vynikající potápeci a vydrzí pod vodou desne dlouho, skvele namotáni pod koreny stromu a rostlin. :-)

16.1.2006 11:22

© acanthos napsal(a):
Hih, kdyby ti leguán do toho rybnícku skocil, chtel bych te videt, jak by jsi ho lovil. Málo kdo ví, ze leguáni jsou vynikající potápeci a vydrzí pod vodou desne dlouho, skvele namotáni pod koreny stromu a rostlin. :-)

Zdravím Acanthosi, ten rybníček je maličký a má tak 20 cm hloubky.Leguáni i přes mou snahu do vody nechtěli, vždy byli z vody ihned venku.

16.1.2006 16:47

nemo napsal(a):
Zdravím Acanthosi, ten rybníček je maličký a má tak 20 cm hloubky.Leguáni i přes mou snahu do vody nechtěli, vždy byli z vody ihned venku.

Je to pěkný ale nemáte obavy z možného nakažení zvířat parazity?
Přinejmenším je možné zavlečení roztočů.Mne osobně by se taky líbylo
nafocení takových to snímků v naší přírodě ale mám z toho právě z těchto
důvodů strach.

19.1.2006 13:13

nemo napsal(a):
6

Jak dostanete lega ze stromu dolů? Mám obavu, že ten můj by se nedal. Poradíte? :o)

19.1.2006 21:19

snugi napsal(a):
Jak dostanete lega ze stromu dolů? Mám obavu, že ten můj by se nedal. Poradíte? :o)

Jednoduše, Božka (ta zelená) lezla sama vždy kolem páté dolu a sama šla do chaty a na ty ostatní stačil ukázat smeták a šli taky.Akorát Barušku jsem musel občas sundat ze žebříku.Ty stromy nejsou vysoké.

Přidejte reakci

Přidat smajlík