Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2007 11:18

Co říkáte těmto teráriím vy jako teraristi????
Váš názor je pro mě prvotní jelikoš nedělám terária jen pro peníze ale především pro terarist a terarijní zvířata

zajímá mě váš názor na ceník
obsah stránek(popřípadě co by jste chtěli na stránkách nalést)
a váš názor na terária která vyrábím
dále by kdo by měl zájem mít odkaz na své stránky u mě tak mu rád vyhovím
za to samé u něj na stránkách
dík moc Josef Vávra

16.12.2007 12:15

zmijak80 napsal(a):
Váš názor je pro mě prvotní jelikoš nedělám terária jen pro peníze ale především pro terarist a terarijní zvířata

dík moc Josef Vávra

Mě ty stránky nejdou otevřít, přesměrovává se to na http://www.elist.cz/404.html
(Litujeme, ale tato stránka neexistuje...)

16.12.2007 12:19

rotor napsal(a):
Mě ty stránky nejdou otevřít, přesměrovává se to na http://www.elist.cz/404.html
(Litujeme, ale tato stránka neexistuje...)

to jsem tet také zjistil a moc se omlouvám hned jsem napsal adminovi jinak se jedná zřejmě o něaký problém na stránkách elist.cz

16.12.2007 13:00

zmijak80 napsal(a):
to jsem tet také zjistil a moc se omlouvám hned jsem napsal adminovi jinak se jedná zřejmě o něaký problém na stránkách elist.cz

ano právě mě blo telefonycky zděleno že se jedná o něakou chybu u nich a že to dají během dneška do chodu také se vám tímto nedorozuměním všem omlouvám a mrzí mě to

18.12.2007 12:08

zmijak80 napsal(a):
ano právě mě blo telefonycky zděleno že se jedná o něakou chybu u nich a že to dají během dneška do chodu také se vám tímto nedorozuměním všem omlouvám a mrzí mě to

tak stránky běžej byla to chyby na servru u zřizovatele mužete tedy mrknout a posoudit

18.12.2007 15:34

zmijak80 napsal(a):
tak stránky běžej byla to chyby na servru u zřizovatele mužete tedy mrknout a posoudit

počkej až tě najde URSUS, ten ti dá, zatím čau, máš tobré ceny, drž se Marek

18.12.2007 16:21

slanina napsal(a):
počkej až tě najde URSUS, ten ti dá, zatím čau, máš tobré ceny, drž se Marek

pokud příjde jako normální člověk tak klidně pokud jako zakomplexovanej tak at nechodí

18.12.2007 18:49

zmijak80 napsal(a):

jo některé pozadí jsou fakt pěkné - mně osobně se velmi líbí to pozadí v želváriu. Výrobní postup asi neprozradíš, co?

18.12.2007 21:31

simeon2 napsal(a):
jo některé pozadí jsou fakt pěkné - mně osobně se velmi líbí to pozadí v želváriu. Výrobní postup asi neprozradíš, co?

no každej má něaký to tajemství který by si měl uchovat jen povím že jeto velice pevné,vodě a oděru odolné a přitom zdravotně nezávadné a lehké

19.12.2007 16:17

zmijak80 napsal(a):
no každej má něaký to tajemství který by si měl uchovat jen povím že jeto velice pevné,vodě a oděru odolné a přitom zdravotně nezávadné a lehké

Pěkné to skutečně je.Ale všechno moc a moc předražené.

19.12.2007 21:55

aaabbbccc napsal(a):
Pěkné to skutečně je.Ale všechno moc a moc předražené.

neznám nikoho kdo by ti dělal vše včetně broušení skla levněji ba naopak si myslím že by jsem měl přidražit ale nemám potřebujinak pokud mě nalezneš firmu nebo jednotlivce který dělá ve stejné kvalitě a cenové relaci ze stejného materialu tak se budu klanět!!!!

19.12.2007 21:58

zmijak80 napsal(a):
neznám nikoho kdo by ti dělal vše včetně broušení skla levněji ba naopak si myslím že by jsem měl přidražit ale nemám potřebujinak pokud mě nalezneš firmu nebo jednotlivce který dělá ve stejné kvalitě a cenové relaci ze stejného materialu tak se budu klanět!!!!

ještě jsem zapoměl dodat že by jsem to udělal levněji ale musel by jsem pozměnit material a to neudělám jelikoš si stavím firmu na kvalitě ne na na šmejdu co má větrání z perlinky nebo z plastu a je o třídu z horšího skla

19.12.2007 22:11

zmijak80 napsal(a):
ještě jsem zapoměl dodat že by jsem to udělal levněji ale musel by jsem pozměnit material a to neudělám jelikoš si stavím firmu na kvalitě ne na na šmejdu co má větrání z perlinky nebo z plastu a je o třídu z horšího skla

tak se nedohadujte kdo si myslí že je to drahé tak at si terka koupí jinde a naopak ale opravil bych si ....MOJE DOPRAVA AŽ K VÁM DOMŮ ZA 2kč km = 400.-kč za 100km NĚJAK MI TO NEVYCHÁZÍ

19.12.2007 22:20

exotera napsal(a):
tak se nedohadujte kdo si myslí že je to drahé tak at si terka koupí jinde a naopak ale opravil bych si ....MOJE DOPRAVA AŽ K VÁM DOMŮ ZA 2kč km = 400.-kč za 100km NĚJAK MI TO NEVYCHÁZÍ

naopak jeto 2kč za km tam i zpět stejně jako autodoprava počítá 10kč tam i zpět natom není nic nelogického pokud jedu 100km tam tak se počítá i cesta zpět

22.12.2007 15:52

zmijak80 napsal(a):
naopak jeto 2kč za km tam i zpět stejně jako autodoprava počítá 10kč tam i zpět natom není nic nelogického pokud jedu 100km tam tak se počítá i cesta zpět

Jinak by jsem chtěl požádat ještě ty chovatele kteří si odemě zakoupili terária aby mě udělali fotografie na kterých sem snimi byl dohodnut

Dále by jsem chtěl požádat některého znalého člověka který by mě za finanční obnos nepomohl zhotovit stránky které budou udělány profesionálně

Inzerce
články chovatelů
odkazy
fotogalerie a pd.

Může to být i flash

3.2.2008 22:05

zmijak80 napsal(a):

dík moc Josef Vávra

rád bych se podíval, ale vidím, že problémy jsou stále u providera, je to tak? Nebo je to nějak špatně zadáno?

4.2.2008 20:15

simeon2 napsal(a):
rád bych se podíval, ale vidím, že problémy jsou stále u providera, je to tak? Nebo je to nějak špatně zadáno?

ne co problém přetrvával a nakonec mě bylo zděleno že se to něak smazalo tak mě po obnovení zbylo ze stránek pulka a tak sem je udělal nové jindewww.teraria.wbs.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík