Co říkáte těmto teráriím vy jako teraristi????
Váš názor je pro mě prvotní jelikoš nedělám terária jen pro peníze ale především pro terarist a terarijní zvířata
zajímá mě váš názor na ceník
obsah stránek(popřípadě co by jste chtěli na stránkách nalést)
a váš názor na terária která vyrábím
dále by kdo by měl zájem mít odkaz na své stránky u mě tak mu rád vyhovím
za to samé u něj na stránkách
dík moc Josef Vávra
zmijak80
napsal(a):
Váš názor je pro mě prvotní jelikoš nedělám terária jen pro peníze ale především pro terarist a terarijní zvířata
dík moc Josef Vávra
Mě ty stránky nejdou otevřít, přesměrovává se to na http://www.elist.cz/404.html
(Litujeme, ale tato stránka neexistuje...)
zmijak80
napsal(a):
to jsem tet také zjistil a moc se omlouvám hned jsem napsal adminovi jinak se jedná zřejmě o něaký problém na stránkách elist.cz
ano právě mě blo telefonycky zděleno že se jedná o něakou chybu u nich a že to dají během dneška do chodu také se vám tímto nedorozuměním všem omlouvám a mrzí mě to
aaabbbccc
napsal(a):
Pěkné to skutečně je.Ale všechno moc a moc předražené.
![]()
![]()
neznám nikoho kdo by ti dělal vše včetně broušení skla levněji ba naopak si myslím že by jsem měl přidražit ale nemám potřebu![]()
![]()
jinak pokud mě nalezneš firmu nebo jednotlivce který dělá ve stejné kvalitě a cenové relaci ze stejného materialu tak se budu klanět!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
zmijak80
napsal(a):
neznám nikoho kdo by ti dělal vše včetně broušení skla levněji ba naopak si myslím že by jsem měl přidražit ale nemám potřebu![]()
![]()
jinak pokud mě nalezneš firmu nebo jednotlivce který dělá ve stejné kvalitě a cenové relaci ze stejného materialu tak se budu klanět!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ještě jsem zapoměl dodat že by jsem to udělal levněji ale musel by jsem pozměnit material a to neudělám jelikoš si stavím firmu na kvalitě ne na na šmejdu co má větrání z perlinky nebo z plastu a je o třídu z horšího skla![]()
zmijak80
napsal(a):
ještě jsem zapoměl dodat že by jsem to udělal levněji ale musel by jsem pozměnit material a to neudělám jelikoš si stavím firmu na kvalitě ne na na šmejdu co má větrání z perlinky nebo z plastu a je o třídu z horšího skla![]()
tak se nedohadujte kdo si myslí že je to drahé tak at si terka koupí jinde a naopak ale opravil bych si ....MOJE DOPRAVA AŽ K VÁM DOMŮ ZA 2kč km = 400.-kč za 100km NĚJAK MI TO NEVYCHÁZÍ
exotera
napsal(a):
tak se nedohadujte kdo si myslí že je to drahé tak at si terka koupí jinde a naopak ale opravil bych si ....MOJE DOPRAVA AŽ K VÁM DOMŮ ZA 2kč km = 400.-kč za 100km NĚJAK MI TO NEVYCHÁZÍ
naopak jeto 2kč za km tam i zpět stejně jako autodoprava počítá 10kč tam i zpět natom není nic nelogického pokud jedu 100km tam tak se počítá i cesta zpět![]()
![]()
zmijak80
napsal(a):
naopak jeto 2kč za km tam i zpět stejně jako autodoprava počítá 10kč tam i zpět natom není nic nelogického pokud jedu 100km tam tak se počítá i cesta zpět![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak by jsem chtěl požádat ještě ty chovatele kteří si odemě zakoupili terária aby mě udělali fotografie na kterých sem snimi byl dohodnut![]()
![]()
Dále by jsem chtěl požádat některého znalého člověka který by mě za finanční obnos nepomohl zhotovit stránky které budou udělány profesionálně
Inzerce
články chovatelů
odkazy
fotogalerie a pd.
Může to být i flash
zmijak80
napsal(a):
dík moc Josef Vávra
rád bych se podíval, ale vidím, že problémy jsou stále u providera, je to tak? Nebo je to nějak špatně zadáno?