Co říkáte těmto teráriím vy jako teraristi????
Váš názor je pro mě prvotní jelikoš nedělám terária jen pro peníze ale především pro terarist a terarijní zvířata
zajímá mě váš názor na ceník
obsah stránek(popřípadě co by jste chtěli na stránkách nalést)
a váš názor na terária která vyrábím
dále by kdo by měl zájem mít odkaz na své stránky u mě tak mu rád vyhovím
za to samé u něj na stránkách
dík moc Josef Vávra
zmijak80
napsal(a):
Váš názor je pro mě prvotní jelikoš nedělám terária jen pro peníze ale především pro terarist a terarijní zvířata
dík moc Josef Vávra
Mě ty stránky nejdou otevřít, přesměrovává se to na http://www.elist.cz/404.html
(Litujeme, ale tato stránka neexistuje...)
zmijak80
napsal(a):
to jsem tet také zjistil a moc se omlouvám hned jsem napsal adminovi jinak se jedná zřejmě o něaký problém na stránkách elist.cz
ano právě mě blo telefonycky zděleno že se jedná o něakou chybu u nich a že to dají během dneška do chodu také se vám tímto nedorozuměním všem omlouvám a mrzí mě to
aaabbbccc
napsal(a):
Pěkné to skutečně je.Ale všechno moc a moc předražené.
neznám nikoho kdo by ti dělal vše včetně broušení skla levněji ba naopak si myslím že by jsem měl přidražit ale nemám potřebujinak pokud mě nalezneš firmu nebo jednotlivce který dělá ve stejné kvalitě a cenové relaci ze stejného materialu tak se budu klanět!!!!
zmijak80
napsal(a):
neznám nikoho kdo by ti dělal vše včetně broušení skla levněji ba naopak si myslím že by jsem měl přidražit ale nemám potřebujinak pokud mě nalezneš firmu nebo jednotlivce který dělá ve stejné kvalitě a cenové relaci ze stejného materialu tak se budu klanět!!!!
ještě jsem zapoměl dodat že by jsem to udělal levněji ale musel by jsem pozměnit material a to neudělám jelikoš si stavím firmu na kvalitě ne na na šmejdu co má větrání z perlinky nebo z plastu a je o třídu z horšího skla
zmijak80
napsal(a):
ještě jsem zapoměl dodat že by jsem to udělal levněji ale musel by jsem pozměnit material a to neudělám jelikoš si stavím firmu na kvalitě ne na na šmejdu co má větrání z perlinky nebo z plastu a je o třídu z horšího skla
tak se nedohadujte kdo si myslí že je to drahé tak at si terka koupí jinde a naopak ale opravil bych si ....MOJE DOPRAVA AŽ K VÁM DOMŮ ZA 2kč km = 400.-kč za 100km NĚJAK MI TO NEVYCHÁZÍ
exotera
napsal(a):
tak se nedohadujte kdo si myslí že je to drahé tak at si terka koupí jinde a naopak ale opravil bych si ....MOJE DOPRAVA AŽ K VÁM DOMŮ ZA 2kč km = 400.-kč za 100km NĚJAK MI TO NEVYCHÁZÍ
naopak jeto 2kč za km tam i zpět stejně jako autodoprava počítá 10kč tam i zpět natom není nic nelogického pokud jedu 100km tam tak se počítá i cesta zpět
zmijak80
napsal(a):
naopak jeto 2kč za km tam i zpět stejně jako autodoprava počítá 10kč tam i zpět natom není nic nelogického pokud jedu 100km tam tak se počítá i cesta zpět
Jinak by jsem chtěl požádat ještě ty chovatele kteří si odemě zakoupili terária aby mě udělali fotografie na kterých sem snimi byl dohodnut
Dále by jsem chtěl požádat některého znalého člověka který by mě za finanční obnos nepomohl zhotovit stránky které budou udělány profesionálně
Inzerce
články chovatelů
odkazy
fotogalerie a pd.
Může to být i flash
zmijak80
napsal(a):
dík moc Josef Vávra
rád bych se podíval, ale vidím, že problémy jsou stále u providera, je to tak? Nebo je to nějak špatně zadáno?