22111971
napsal(a):
Chci si pořídit agamu vousatou. Jediná, kterou se mi podařilo objevit (jsem z Ostravy) je agama, kterou mají ve zverimexu už 4 měsíce. Zatím jsem ji viděla stále jen schoulenou na malilinkatém výhřevném kameni. Mám ji od tamtud vysvobodit nebo radši neriskovat?
NO jelikož agamy žijí až 15 let-není problém, ale ve zveraci bych nekupoval, obcas tam ty zvirata trapi, a za druhé je to tam moc drahé. V okolí bude určitě plno chovatelu od kteych seženeš levnejší
tomlive
napsal(a):
NO jelikož agamy žijí až 15 let-není problém, ale ve zveraci bych nekupoval, obcas tam ty zvirata trapi, a za druhé je to tam moc drahé. V okolí bude určitě plno chovatelu od kteych seženeš levnejší
No, o žádných zatím nevím. Tak jestli tady jste (Ostrava a okolí) a máte "něco " na prodej, tak se prosím ozvěte.
22111971
napsal(a):
No, o žádných zatím nevím. Tak jestli tady jste (Ostrava a okolí) a máte "něco " na prodej, tak se prosím ozvěte.
Jestli ji nepotřebujete nutně už ted tak si počkejte do 15.3 to bude terrarastická burza v Ostravě a tam určitě koupíte levněji než ve zverimexu a možná že už tam budou ji letošní mládata.
22111971
napsal(a):
Chci si pořídit agamu vousatou. Jediná, kterou se mi podařilo objevit (jsem z Ostravy) je agama, kterou mají ve zverimexu už 4 měsíce. Zatím jsem ji viděla stále jen schoulenou na malilinkatém výhřevném kameni. Mám ji od tamtud vysvobodit nebo radši neriskovat?
Pokud vypada skutecne zdrave, je v dobre kondici, tak si muzes zkusit zahrat tak trochu na samaritana a vysvobodit ji. Pokud ne tak nebrat. me je tech zvirat ve zveracich kolikrat taky lito, ale nic s tim nenadelam - a dalsi koupi jen podporim dalsi dodavku a dalsi trapeni zvirat v absolutne nevhodnych podminkach.
Jinak viz co radi ostatni, a zkusit kdyz tak dat si i tady inzerat - ale - opakovane - nedoporucuji koupi agamy mladsi nez 2 mesice.
22111971
napsal(a):
... když ji chcete zachranit,tak musíte riskovat,když tam je "schoulená" už 4 měsíce,tak to nebude tak hrozný!Nebo ? Od chovatele bude levnější,ale musíte si pro ni třeba někam dojet atd.,navíc asi nepotřebuje zachránit.