2 druhy gekonů spolu v 100x40x40cm teráriu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 10:26

zdravím lidičky, chtěl bych ke svýmu párečku gekonů ještě nějaký mladý pár do dosti velkého akvária, mám párek Blaesodactylus sakalava a potřeboval bych radu, co k ním :) . Děkuji za rady

12.1.2008 10:54

pazoura napsal(a):
zdravím lidičky, chtěl bych ke svýmu párečku gekonů ještě nějaký mladý pár do dosti velkého akvária, mám párek Blaesodactylus sakalava a potřeboval bych radu, co k ním :) . Děkuji za rady

Paroedura picta

12.1.2008 15:11

pazoura napsal(a):

Paroedury pictus mohu z vlastní zkušenosti jen doporučit. Mám je u gekončíků nočních (Eublepharis macularius) a je naprosto v pohodě. A nebo i gekončíky, ale nevím jak jsou ti vaši gekoni velcí. Já měla u gekončíky u gekona obrovského (Gekko gecko). Dle fotek na netu se mi zdají ti vaši ještě menší než Paroedury. A nepovedlo se mi ani najít podrobnější informace o nich. Mohl byste mi prosím zaslat nějaké informace nebo odkaz na Blaesodactylus sakalava, díky moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík