Dostal někdo odpověď z Ministerstva Životního Prostředí na připomínku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2008 15:41

Zdravím všechny.
Zajímalo by mne, jestli někdo z diskutujících, kdo posílal svou připomínku k novele zákona 100/2004, na onu adresu Eva_Mazancova@env.cz, byť by se jednalo o odpověď ve smyslu - "Vaši připomínkou jsme se nehodlali, nehodláme a ani v budoucnu se nebudeme hodlat zabývat, protože by se ukázalo, že nám jde jen a pouze o možnost vás otravovat a ničit vám život, dokud nepřestanete chovat jakákoli zvířata, která vám my ze svých Ministerských Výšin laskavě umožníme chovat."....
Petr

24.1.2008 15:53

petr zelvar napsal(a):
Zdravím všechny.
Zajímalo by mne, jestli někdo z diskutujících, kdo posílal svou připomínku k novele zákona 100/2004, na onu adresu Eva_Mazancova@env.cz, byť by se jednalo o odpověď ve smyslu - "Vaši připomínkou jsme se nehodlali, nehodláme a ani v budoucnu se nebudeme hodlat zabývat, protože by se ukázalo, že nám jde jen a pouze o možnost vás otravovat a ničit vám život, dokud nepřestanete chovat jakákoli zvířata, která vám my ze svých Ministerských Výšin laskavě umožníme chovat."....
Petr

žádnou odpověď jsem nedostal a to už je tomu asi 10 dní co jsem to posílal

24.1.2008 16:50

python88 napsal(a):
žádnou odpověď jsem nedostal a to už je tomu asi 10 dní co jsem to posílal

Já také ne, pouze od TSP

24.1.2008 17:10

petr zelvar napsal(a):
Zdravím všechny.
Petr

Petre ze zakona maji na odpoved 30 dni. Jestli ti o to opravdu jde, posli email elektronicky podepsany a nebo tam zajdi osobne na podatelnu.
Neelektronicky podepsanym emailem se nemuseji ani zabyvat a jestli se jim nebude chtit, odpoved je v tomto pripade na jejich libovuli...

Statem uznane certifikacni autority jsou: www.ica.cz, www.postsignum.cz, www.eidentity.cz

CIJOML

26.1.2008 18:17

cijoml napsal(a):
Petre ze zakona maji na odpoved 30 dni. Jestli ti o to opravdu jde, posli email elektronicky podepsany a nebo tam zajdi osobne na podatelnu.
Neelektronicky podepsanym emailem se nemuseji ani zabyvat a jestli se jim nebude chtit, odpoved je v tomto pripade na jejich libovuli...

Statem uznane certifikacni autority jsou: www.ica.cz, www.postsignum.cz, www.eidentity.cz

CIJOML

ahoj chtěl jsem jen říct že nevím jak to je stím ověřováním podpisu ale já si dopisuji nyní z ministerstvem socialních věcí a to ohledně soudního sporu který snima vedu a ověřený podpis nemám ale již si dopisuji z jejich právním oddělením třetí měsíc

27.1.2008 19:44

cijoml napsal(a):

CIJOML

. . . nedostal a nedostane, není potřeba, ale " petici " musí do pěti dnů předat příslušnemu úřadu či kompetení složce správy a do 30 dnů na ni odpovědět!!!

28.1.2008 21:58

petr zelvar napsal(a):
Zdravím všechny.
Petr

Zdravím , protože se neustále opakují dotazy jak naložit s peticí a podpisy, znovu opakuji: sběr podpisů bude probíhat celý únor! ....podpisové archy mužete posílat na adresu - Karel Ábelovský.Husova 87,35801 Kraslice , ...a to kdykoli,nebo předat na akcích , burzy atd, kde je podpisová akce, a pořadatel akce pak jistě pošle tyto podepsané archy mně,na tutéž adresu. Prosím neposílejte jednotlivě úřadům!!!
Ti co sbírají podpisy a rozesílají petice,ať napíší lidem kam petici směřovat!!!

Petiční výbor pak rozhodne,kam a jak se petice bude posílat,či jinak využije!!!

29.1.2008 04:50

k abel napsal(a):
Zdravím , protože se neustále opakují dotazy jak naložit s peticí a podpisy, znovu opakuji: sběr podpisů bude probíhat celý únor! ....podpisové archy mužete posílat na adresu - Karel Ábelovský.Husova 87,35801 Kraslice , ...a to kdykoli,nebo předat na akcích , burzy atd, kde je podpisová akce, a pořadatel akce pak jistě pošle tyto podepsané archy mně,na tutéž adresu. Prosím neposílejte jednotlivě úřadům!!!
Ti co sbírají podpisy a rozesílají petice,ať napíší lidem kam petici směřovat!!!

Petiční výbor pak rozhodne,kam a jak se petice bude posílat,či jinak využije!!!

.... petice,podpisové archy.další související dokumenty si můžete nyní prohlédnou a stáhnout na: www.volny.cz/k-abel

12.3.2008 14:36

petr zelvar napsal(a):
Zdravím všechny.
Petr

Zas bych se zeptal, protože zákonná 30-denní lhůta uplynula - Dostal někdo odpověď z Ministerstva Životního Prostředí na připomínku? Vypadá to, že bude nutné odpověď zaurgovat, aby si zvykli jednat s veřejností jak se sluší. Nakonec jsem tam zanesl připomínku osobně, zatím nic...
Petr

Přidejte reakci

Přidat smajlík