irwin
napsal(a):
prosim ako mam na akvarium prilepit listy??? aby som v nich mohol mat skla a bolo by to terarium a ako mam prilepit alebo dat sietku alebo zeleznu siet
Hungar? Jude? Zkus to popsat znova, já jsem to vůbec nepochopil, jaký listy? Nebo to je jen sranda?
Zní snad dotaz takto: prosím, jak mám na akvárium přilepit lišty? Abych na nich mohl mít skla, které by zakrývalo terárium. A jak mám přilepit anebo instalovat síťku nebo kovové pletivo?
V takovém případě je odpověď jednoduchá - v obou případech se dá úspěšně použít silikonové lepido. V případě pletiva stačí sanitární silikon, u těch lišt to bude chtít pevnější lepidlo, pokud mají unést ještě krycí skla. Pro zvýšení pevnosti je lepší (mnohem lepší) pokus jsou lišty přilepené i na bočních stranách (jsou li vnořené pod okraj nádrže, pokud jsou položené na povrchu je to jedno a taky pak stačí sanitární silikon). OK?
MT
irwin
napsal(a):
prosim ako mam na akvarium prilepit listy??? aby som v nich mohol mat skla a bolo by to terarium a ako mam prilepit alebo dat sietku alebo zeleznu siet
v poriadjku dakujem llen tolko som potreboval ale len s timm silikonom sa to da hej??? a nevie niekto kolko centimetrove akvarko potrebujem na Elaphe taeniura friesei
irwin
napsal(a):
v poriadjku dakujem llen tolko som potreboval ale len s timm silikonom sa to da hej??? a nevie niekto kolko centimetrove akvarko potrebujem na Elaphe taeniura friesei
Potřebuješ terárium, vzhledem k velikosti E. t. friesi okolo 2,5 m je třeba alespoň 120 x 60 x 50(v) cm, pro mládě zatím stačí menší, ale je třeba počítat s tím, že během 2 let mají tak 180 cm a ve 3 letech přes 2 m.
krokodyl
napsal(a):
Potřebuješ terárium, vzhledem k velikosti E. t. friesi okolo 2,5 m je třeba alespoň 120 x 60 x 50(v) cm, pro mládě zatím stačí menší, ale je třeba počítat s tím, že během 2 let mají tak 180 cm a ve 3 letech přes 2 m.
v poriad u ja sttim pocitam skusim to s akvarkom uvidime ked to nepojde tak budem musiet kupit terarko