Novela zákona č. 100/2004 Sb - Odpověď od poslance a senátora

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2008 09:23

Na žádost z nemoderky přesunuji. Jak už jsem zde psal, obeslal jsem všechny poslance a senátory z Kraje Vysočina. Včera se mi dostalo zatím jediné odpovědi:

Vážený pane,
povrzuji příjem Vašeho dopisu obsahujícího poměrně zásadní stanovisko k návrhu novely zákona č.100/2004 Sb. Sděluji Vám současně, že v Poslanecké sněmovně není žádný tisk s touto problematikou projednáván ani nebyl zatím předložen (novela chystaná vládou je zatím ve stadiu připomínkového řízení).
Znamená to, že příslušná jednání na půdě sněmovny (pokud bude návrh
předložen) budou zahájena nejdříve v březnu.
V rámci přípravy stanoviska našeho klubu jsem však celý materiál předal svým kolegům pracujícím v zemědělském výboru, který bude s největší pravděpodobností určen jako gesční ( ing. Pavel Kováčik, ing. Josef Šenfeld).
Pokud k projednávání návrhu dojde a budete mít jakékoli další konstruktivní návrhy, kdykoli informujte buď mne nebo přímo mé kolegy.
S přátelským pozdravem
M. Bičík (poslanec)

Tak dnes se mi dostalo druhé odpovědi:

Dobrý den,
pan minisr Václav Jehlička se seznámil s Vaší informací, které se dále bude věnovat. Pro informaci uvádím, že pan ministr je již delší dobu členem Správní rady ČZU.

S pozdravem

Zadražil, asistent ministra pro senátní obvod
Odpovědět... | Autor: Anonymní (xxxx..45) | Vloženo: 07.02.2008 08:55:26

7.2.2008 14:18

alegrina napsal(a):
Na žádost z nemoderky přesunuji. Jak už jsem zde psal, obeslal jsem všechny poslance a senátory z Kraje Vysočina. Včera se mi dostalo zatím jediné odpovědi:

Vážený pane,
povrzuji příjem Vašeho dopisu obsahujícího poměrně zásadní stanovisko k návrhu novely zákona č.100/2004 Sb. Sděluji Vám současně, že v Poslanecké sněmovně není žádný tisk s touto problematikou projednáván ani nebyl zatím předložen (novela chystaná vládou je zatím ve stadiu připomínkového řízení).
Znamená to, že příslušná jednání na půdě sněmovny (pokud bude návrh
předložen) budou zahájena nejdříve v březnu.
V rámci přípravy stanoviska našeho klubu jsem však celý materiál předal svým kolegům pracujícím v zemědělském výboru, který bude s největší pravděpodobností určen jako gesční ( ing. Pavel Kováčik, ing. Josef Šenfeld).
Pokud k projednávání návrhu dojde a budete mít jakékoli další konstruktivní návrhy, kdykoli informujte buď mne nebo přímo mé kolegy.
S přátelským pozdravem
M. Bičík (poslanec)

Tak dnes se mi dostalo druhé odpovědi:

Dobrý den,
pan minisr Václav Jehlička se seznámil s Vaší informací, které se dále bude věnovat. Pro informaci uvádím, že pan ministr je již delší dobu členem Správní rady ČZU.

S pozdravem

Zadražil, asistent ministra pro senátní obvod
Odpovědět... | Autor: Anonymní (xxxx..45) | Vloženo: 07.02.2008 08:55:26

. . . . . . vyzývám všechny aby namísto zbytečných příspěvků zde do diskuse,oslovili své poslance a senátory,adresy a kontakty naleznete na vyhledavačích po zadání : poslanecká sněmovna , senát atd. Stačí zadat klíčová slova . Mějte se všichni fajn!Sejdeme se 9.2. v Ládví

Přidejte reakci

Přidat smajlík