Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2006 08:34

Už to píšu po šestý!!!!!! kůli fotce se mi to už 6x smázlo!!!!! a už na foto kadim!!!!!!!!POPZOR!!!!!a je pod 200kb a je ve formátu jpeg a kuli tomu sem si spešl stáhl new program na dělání jpeg atd. u obrázku je to taky psaný ve vlastnostech ale neee furt to má keci!

Jo a ted k dotazu chtěl bych se zeptat jestli když mám doma chamíxe párek když budou spolu, se mi budou množit až budou dospělí?... greensnake

1.2.2006 10:57

ovidius napsal(a):
Už to píšu po šestý!!!!!! kůli fotce se mi to už 6x smázlo!!!!! a už na foto kadim!!!!!!!!POPZOR!!!!!a je pod 200kb a je ve formátu jpeg a kuli tomu sem si spešl stáhl new program na dělání jpeg atd. u obrázku je to taky psaný ve vlastnostech ale neee furt to má keci!

Jo a ted k dotazu chtěl bych se zeptat jestli když mám doma chamíxe párek když budou spolu, se mi budou množit až budou dospělí?... greensnake

no to sem já jen abych si to šoupnul do popředí

1.2.2006 10:58

ovidius napsal(a):

No to je zapeklitá otázka. Pokud máš samce a samici je opravdu velmi pravděpodobné že dojde ke spáření a následnému vykladení vajec, která pokud budeš inkubovat tak se ti možná vyklubou malí chamíci.
Myslím si že na tento dotaz by ti odpověděl člověk který o teraristice nic neví.
Jestli se ptáš na něco jiného tak příště lépe podej dotaz

1.2.2006 11:26

gekko napsal(a):
No to je zapeklitá otázka. Pokud máš samce a samici je opravdu velmi pravděpodobné že dojde ke spáření a následnému vykladení vajec, která pokud budeš inkubovat tak se ti možná vyklubou malí chamíci.
Myslím si že na tento dotaz by ti odpověděl člověk který o teraristice nic neví.

Co takhle si nejdřív něco přečíst, než si něco koupíš. Nic o tom nevíš a už chceš mladý? Docela síla Jsi schopný jim dát vůbec podmínky, aby u tebe přežili? Chameleon není zrovna lechce chovatelné zvíře

1.2.2006 18:27

soell napsal(a):
Co takhle si nejdřív něco přečíst, než si něco koupíš. Nic o tom nevíš a už chceš mladý? Docela síla Jsi schopný jim dát vůbec podmínky, aby u tebe přežili? Chameleon není zrovna lechce chovatelné zvíře

1. si rozmysli co napíšeš 2. na to jsem se neptal 3. neměj péči já se o své chovance umim postarat narozdíl od tebe, kterej má doma tak akorád pytel blech a hned dělá chytrýho ale já to beru

1.2.2006 18:28

gekko napsal(a):

jo díky ale jo takhle si mi odpověděl tak jak sem myslel

1.2.2006 18:56

ovidius napsal(a):
jo díky ale jo takhle si mi odpověděl tak jak sem myslel

HEJ TO SE MI ZDÁ NEBO NĚKDO LEZE POD MŮJ NICK A ODEPSAL MI? HELE TO SE NEDĚLÁ JASNÝ? JÁ TI TAKY NA MEJL NEPOSÍLÁM VIRY A ŽE JICH MÁM CELOU SBÍRKU.....

1.2.2006 19:03

ovidius napsal(a):
HEJ TO SE MI ZDÁ NEBO NĚKDO LEZE POD MŮJ NICK A ODEPSAL MI? HELE TO SE NEDĚLÁ JASNÝ? JÁ TI TAKY NA MEJL NEPOSÍLÁM VIRY A ŽE JICH MÁM CELOU SBÍRKU.....

já sem idiot to sem psal já.... já sem neněl to tenti škyt

1.2.2006 20:30

ovidius napsal(a):

Sám si přečti co píšeš za bludy

1.2.2006 20:32

ovidius napsal(a):

A jinak já jsem na svůj pytel blech docela pyšnej

1.2.2006 20:37

soell napsal(a):
A jinak já jsem na svůj pytel blech docela pyšnej

bla bla co máš? dej sem fota a uvidíme

1.2.2006 22:37

ovidius napsal(a):
bla bla co máš? dej sem fota a uvidíme

Kdo hledá najde

2.2.2006 08:23

ovidius napsal(a):

Po tom co jsem si všiml co jseš zač lituju že jsem ti kdy odpověděl píšeš stejné bludy i u psů. Nezabírej místo na tomto webu a vypadni.

2.2.2006 09:36

gekko napsal(a):
Po tom co jsem si všiml co jseš zač lituju že jsem ti kdy odpověděl píšeš stejné bludy i u psů. Nezabírej místo na tomto webu a vypadni.

To bylo na mě? Nejsem si vědom, že bys mě někdy něco psal.

2.2.2006 09:57

soell napsal(a):
To bylo na mě? Nejsem si vědom, že bys mě někdy něco psal.

Tá kritika patrí asi OVIDIOVI, pretože je to reakcia priamo na počiatočné téma.

2.2.2006 10:40

ado napsal(a):
Tá kritika patrí asi OVIDIOVI, pretože je to reakcia priamo na počiatočné téma.

2.2.2006 10:48

ovidius napsal(a):

Já si myslím že trochu rozptýlení a pobavení tedy těch pár odkazů co jsem napsal někomu neuškodí a dokonce ho to i vzbudí když notabene čte no ale to je věc názoru a já ho někomu brát nebudu. A beru na vědomí že tu lidi nemají rádi srandu a pobavení. ovidius

2.2.2006 15:51

ovidius napsal(a):
Já si myslím že trochu rozptýlení a pobavení tedy těch pár odkazů co jsem napsal někomu neuškodí a dokonce ho to i vzbudí když notabene čte no ale to je věc názoru a já ho někomu brát nebudu. A beru na vědomí že tu lidi nemají rádi srandu a pobavení. ovidius

Je sranda, pobavení a arogantní chování. Asi bys měl začít mezi tím rozlišovat

2.2.2006 15:53

ovidius napsal(a):

Ovidius ovidius Ovidius....Nebo Zubr2?Už začínám přemýšlet jestli by jsi se neměl léčit na schizofrenii.Bez urážky, ale tyhle tvoje dotazy jsou opravdu bezpředmětné a zbytečné....zhola zbytečné...
Redsnake

2.2.2006 15:58

redsnake napsal(a):
Ovidius ovidius Ovidius....Nebo Zubr2?Už začínám přemýšlet jestli by jsi se neměl léčit na schizofrenii.Bez urážky, ale tyhle tvoje dotazy jsou opravdu bezpředmětné a zbytečné....zhola zbytečné...
Redsnake

Také nejsem ovidius na ty tvoje trapný vtípky zvědavej.

2.2.2006 23:47

vikicolek napsal(a):
Také nejsem ovidius na ty tvoje trapný vtípky zvědavej.

SOELLI TO BYLO NA OVIDIUSE NE NA TEBE GEKKO

5.2.2006 12:57

gekko napsal(a):
SOELLI TO BYLO NA OVIDIUSE NE NA TEBE GEKKO

Ja to nechapem, co proti ovidiusovi mate ???
Zada si sam dotaz, potom si na neho odpovie, potom sa nan urazi a vynada si, potom sa sam sebe ospravedlni...
Najlepsie na tom je, ze on vlastne od nikoho nic nechce lebo si je sebestacny

5.2.2006 15:22

pepe d napsal(a):
Ja to nechapem, co proti ovidiusovi mate ???
Zada si sam dotaz, potom si na neho odpovie, potom sa nan urazi a vynada si, potom sa sam sebe ospravedlni...
Najlepsie na tom je, ze on vlastne od nikoho nic nechce lebo si je sebestacny

6.2.2006 23:27

soell napsal(a):

hehehehehe,zas nějakej trouba

7.2.2006 22:33

pavoukoid napsal(a):
hehehehehe,zas nějakej trouba

A to je už i u nás na webu to se máme asi na co těšit

8.2.2006 08:34

soell napsal(a):
A to je už i u nás na webu to se máme asi na co těšit

co ti furt je?! ja sem blbě položil dotaz a hned musíš rejpat? no ja nevim ale ty jsi se asi někdy nesplet nebo jsi špatně neformuloval otázku že?! no nic ja se nechci hádat kůli takový bejkovině měj se a jak víš jsem slušný na sanchez

Přidejte reakci

Přidat smajlík