Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2006 11:30

Pokud máte zájem, podívejte se na mé osobní stránky (a další), které se zabývají teraristikou a herpetologií. Nejsou zcela dokončeny, ale na tom se usilovně pracuje.

http://www.megasphera.cz/africanvenomoussnakes/

1.2.2006 18:53

somalia napsal(a):
Pokud máte zájem, podívejte se na mé osobní stránky (a další), které se zabývají teraristikou a herpetologií. Nejsou zcela dokončeny, ale na tom se usilovně pracuje.

Tak první pochvala ode mne.Pěkné.Strastav

1.2.2006 20:12

strastav napsal(a):
Tak první pochvala ode mne.Pěkné.Strastav

Tak druhá pochvala bude z mojí strany:-) Velmi pěkný webík . . . škoda, že jsem jen na ty ještěry

1.2.2006 20:27

doli napsal(a):
Tak druhá pochvala bude z mojí strany:-) Velmi pěkný webík . . . škoda, že jsem jen na ty ještěry

tak do třetice pochvala. moc pekny

1.2.2006 20:47

somalia napsal(a):

pěkný stránky,zaujala mě ta výroba terárií,ale bohužel se vám ty stránky přes firefox hodně lámou a často vidím pouze část textu.Proto bych rád poprosil jestli by bylo možné zaslat mi ten ceník na mail?vitticeps@seznam.cz

2.2.2006 11:50

vitticeps napsal(a):
pěkný stránky,zaujala mě ta výroba terárií,ale bohužel se vám ty stránky přes firefox hodně lámou a často vidím pouze část textu.Proto bych rád poprosil jestli by bylo možné zaslat mi ten ceník na mail?vitticeps@seznam.cz

No v Opeře konec konců taky tak. Ale to se dá spravit.

2.2.2006 11:56

navay napsal(a):
No v Opeře konec konců taky tak. Ale to se dá spravit.

A stejný titulek "Nová stránka 1" asi taky není zrovna na většině stránek ideální, v čempak je to dělané?

2.2.2006 11:57

somalia napsal(a):

Tak Tome, já tě nepochválím...
viděl jsi své stránky ve Firefoxu nebo v Opeře? Ne všichni hadaři používají JESPRP. Obrázky Ti překrývají části textů. A taky ten design by stál za revitalizaci. Ono to takhle není moc příjemné pro oči.
Ale držím palce, pokračuj a nedej se odradit!!!!

cislo.5

2.2.2006 12:07
cislo.5

gadjukin napsal(a):
Tak Tome, já tě nepochválím...
viděl jsi své stránky ve Firefoxu nebo v Opeře? Ne všichni hadaři používají JESPRP. Obrázky Ti překrývají části textů. A taky ten design by stál za revitalizaci. Ono to takhle není moc příjemné pro oči.
Ale držím palce, pokračuj a nedej se odradit!!!!

Ahoj,
hezké stránky,design bych i omluvil,pokud to vyváží informace.S tím zobrazováním by jsi měl ale něco udělat,ve Firefoxu to je místy nečitelné.
A co ty odkazy na jedovaté hady Afriky,a na Echisky?Doděláš je časem?Vzhledem k tomu,že se zajímáme o stejnou oblast,uvítal bych,kdyby ty odkazy fungovaly.

2.2.2006 13:07

cislo.5 napsal(a):
Ahoj,
hezké stránky,design bych i omluvil,pokud to vyváží informace.S tím zobrazováním by jsi měl ale něco udělat,ve Firefoxu to je místy nečitelné.
A co ty odkazy na jedovaté hady Afriky,a na Echisky?Doděláš je časem?Vzhledem k tomu,že se zajímáme o stejnou oblast,uvítal bych,kdyby ty odkazy fungovaly.

Cau Tome, souhlasim s Gadjukinem. Mas tam moc pekne fotky, i pekne kresby, ael treba me v IE 6 se prekryva text s obrazky (nevyznam se v tom, jen upozornuji).

Mej se a drzim palce!

VH

2.2.2006 14:12

somalia napsal(a):

Ahoj všichni,
dík za názory, ale hlavně za pochvaly. Stránky jsem dělal ve FronPage, tzn. podporují Internet Explorer. Jelikož je toto asi nejčastější prohlížeč, nic nebudu zatím měnit. V IE to chodí bezvadně. Co se týká designu, tak jsem zastáncem "stručnějšího" a nepřeplácaného d. Stránky jsou ve výstavbě. Na osobních stránkách dodělám fotografie a pak se vrhnu na Echisky a Herpetologii Afriky. Je na tom ale mnoho práce, takže to jen tak hned nebude.
Ještě jednou děkuju za náměty. TM.

2.2.2006 15:09

somalia napsal(a):
Ahoj všichni,
dík za názory, ale hlavně za pochvaly. Stránky jsem dělal ve FronPage, tzn. podporují Internet Explorer. Jelikož je toto asi nejčastější prohlížeč, nic nebudu zatím měnit. V IE to chodí bezvadně. Co se týká designu, tak jsem zastáncem "stručnějšího" a nepřeplácaného d. Stránky jsou ve výstavbě. Na osobních stránkách dodělám fotografie a pak se vrhnu na Echisky a Herpetologii Afriky. Je na tom ale mnoho práce, takže to jen tak hned nebude.

Tome, snad nechceš svůj design nazvat "nepřeplácaný" a "stručný"?!?!
Tučné písmo, černé pozadí 3-4 barvy textu na jedné stránce, barvy odkazu stejné jako normálního textu, každá fotka jinak umístěná a jinak "upravená".
Stránky by měly návštěvníka zaujmout a přitáhnout, ne odpuzovat. A na to, že JESPRP je "nejčastější prohlížeč" radši nespoléhej. Jenom v této diskuzi je 50% odpovědí o tom, že se to nezobrazuje správně. Včetně IE ;-)
držím palce...

2.2.2006 16:42

somalia napsal(a):
Ahoj všichni,

Ahoj, muzes mi rict proc si myslis, ze IE je nejvic pouzivany prohlizec?

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

Dal nechapu, proc chces slyset nazory lidi a potom co ti napisou ze tam je neco spatne s tim neminis NIC delat??

Kdyby te to zajimalo, tak v baliku Seamonkey (mozilla) je take web builder, ktery ale na rozdil od Frontpage generuje VALIDNI kod. Zkus zapremyslet alespon nad tim to upravit v tomto webbuilderu. Potom to bude chodit vsem.

Slava zabednencum! :(

2.2.2006 17:19

somalia napsal(a):

Zkoušela jsem to otevřít ve Firefoxu i v IE, ale u obou obrázky překrývají texty tak, že je to totálně nepřehledné a nečitelné. Tak se tu nevytahuj a něco s tím udělej! Lucie

2.2.2006 17:21

cijoml napsal(a):

Dal nechapu, proc chces slyset nazory lidi a potom co ti napisou ze tam je neco spatne s tim neminis NIC delat??

Kdyby te to zajimalo, tak v baliku Seamonkey (mozilla) je take web builder, ktery ale na rozdil od Frontpage generuje VALIDNI kod. Zkus zapremyslet alespon nad tim to upravit v tomto webbuilderu. Potom to bude chodit vsem.

Do kodov sa nerozumiem, ale pouivam IE6, a neide to tak, ako by pravdepodobne malo...Obrazky prekryvaju text, aj ked sa da pochopit, o co ide. Pripadne pozriet zdrojovy kod, a tam precitat popisky k obrazkom (tak som na to isiel ja)
Grejty

2.2.2006 17:30

somalia napsal(a):

Dobrá tedy. Já vám všem děkuji. Jsem pako a stránky dělat neumím. Budu rád, když mi pošlete adresy vašich stránek a já se rád ponaučím, jak se to dělat má. Vám, kterým se moje stránky nelíbí či nefungují tak jak mají, prosím zapomeneňte, že existují. Děkuji a pozdravem, Tomáš Mazuch.

cislo.5

2.2.2006 17:56
cislo.5

somalia napsal(a):
Dobrá tedy. Já vám všem děkuji. Jsem pako a stránky dělat neumím. Budu rád, když mi pošlete adresy vašich stránek a já se rád ponaučím, jak se to dělat má. Vám, kterým se moje stránky nelíbí či nefungují tak jak mají, prosím zapomeneňte, že existují. Děkuji a pozdravem, Tomáš Mazuch.

Když jsem dal rozlišení obrazovky 1024 x 768,zobrazilo se to správně,já ale používám 1280x1024 a tam se to překrývá.Větší rozlišení dnes používá nepochybně většina lidí.Oprav to,a je po problému.Změň si rozlišení obrazovky a uvidíš sám.

2.2.2006 18:30

cislo.5 napsal(a):
Když jsem dal rozlišení obrazovky 1024 x 768,zobrazilo se to správně,já ale používám 1280x1024 a tam se to překrývá.Větší rozlišení dnes používá nepochybně většina lidí.Oprav to,a je po problému.Změň si rozlišení obrazovky a uvidíš sám.

no jasne tak v tom to je :o)
Jinak je to urcite prinos, je super ze tam jsou tve publikace - to je vazne hodne dobry pocin. Tak se neurazej a casem dopiluj.

2.2.2006 19:53

cijoml napsal(a):

Asi čteme každý něco jiného, ale ty stránky na které odkazuješ bohužel ukazují na to, že IE je skutečně nejpoužívanější (Leden 2006: 66,8% pro IE5+6, což je většina), navíc tam sami poukazují na to, že podle jiných statistik může být podíl IE daleko větší (nejméně 80%). Ikdyž Firefox(+Mozilla)+Opera stále nadějně stoupají...
A kdesi jsem četl, že u nás je to až 92% pro IE, tak nevím kde je pravda.

Těmi zabedněnci myslíš tvůrce IE, nebo ty co jej používají, nebo koho prosím tě?

3.2.2006 06:34

navay napsal(a):
Asi čteme každý něco jiného, ale ty stránky na které odkazuješ bohužel ukazují na to, že IE je skutečně nejpoužívanější (Leden 2006: 66,8% pro IE5+6, což je většina), navíc tam sami poukazují na to, že podle jiných statistik může být podíl IE daleko větší (nejméně 80%). Ikdyž Firefox(+Mozilla)+Opera stále nadějně stoupají...

Těmi zabedněnci myslíš tvůrce IE, nebo ty co jej používají, nebo koho prosím tě?

Ano, máš pravdu, JESPRP (IE) sice stále vede. Neovlivní to ani ten fakt, že spousta uživatelů opery má nastavenou identifikaci prohlížeče jako IE a to právě kvůli takovým zabedněncům jako Tomáš. Myslím, že CIJOML měl na mysli právě jeho a pár podobných, kteří si myslí, že udělat stránku je o natukání informací do FP. Předpokládám, že by tomáš asi taky nevydal neúplnou knihu s dovětkem, že to možná časem dopíše, či opraví pravopisné chyby. A jeho reakce stylu "když se vám to nelíbí..." není hodná vědce (za kterého se možná považuje, nebo kterým jistě chce být) ale arogantního smrada z 2-3.ročníku na gymplu, který si myslí, že se planeta točí kolem a podle něj. A jestli má IE tolik nebo netolik je jedno, špatné je to, že ignoruje jednu celou čtvrtinu možných návštěvníků svých stránek a to rozhodně není dobré. Docela mě pobavil výrok kolegy, který louská html kód, aby se dozvěděl, co vlastně chtěl básník říci.
A pokud se chce někdo podívat na mé stránky (sice z jiného oboru) klidně může. Jsem taky amatér, ale aspoň jsem se snažil naslouchat těm zkušenějším ;-)

http://gadjukin.net

Případné komentáře prosím do knihy návštěv.

GG

3.2.2006 08:24

clonner napsal(a):
no jasne tak v tom to je :o)
Jinak je to urcite prinos, je super ze tam jsou tve publikace - to je vazne hodne dobry pocin. Tak se neurazej a casem dopiluj.

Tome, v klidu, stranky mas pekne, vyber tematu je take super a velmi zajimavy, jen by to chtelo na to sednout s nekym, kdo rozumi temhle prisernostem okolo zobrazovani a pod. :-). Myslim, ze by bylo dost lidi, kteri by ti mohly poradit, pripadne pomoct. Zkus to v CB :-)

Gadjukine, mas moc pekny stranky :-) Jen by tam mohlo byt vic foto zvere, preci jen, zenskych tam ams vic :-)

VH

3.2.2006 09:31

somalia napsal(a):

Čus Tome,
já na těch stránkách mám jen černý pozadí a v něm nápis Copyright © Tomáš Mazuch. All Rights Reserved.
Web design: Tomáš Mazuch (2006)
Nicméně když jsem po té černé obrazovce chvíli jezdil myší, na jednom místě se změnila šipka v ručičku a já se dostal dovnitř. Bohužel se mi nezobrazila ani jedna fotka, ale tím pádem jsem zase mohl pohodlně čít popisky k nim :-) Připomínám, že mám bezmála megový připojení, žádný dial- up.
Takže - měj se fajn, na aktivu o tom pokecáme. A nech si poradit, ju?
Rockviper

3.2.2006 10:17

gadjukin napsal(a):
Ano, máš pravdu, JESPRP (IE) sice stále vede. Neovlivní to ani ten fakt, že spousta uživatelů opery má nastavenou identifikaci prohlížeče jako IE a to právě kvůli takovým zabedněncům jako Tomáš. Myslím, že CIJOML měl na mysli právě jeho a pár podobných, kteří si myslí, že udělat stránku je o natukání informací do FP. Předpokládám, že by tomáš asi taky nevydal neúplnou knihu s dovětkem, že to možná časem dopíše, či opraví pravopisné chyby. A jeho reakce stylu "když se vám to nelíbí..." není hodná vědce (za kterého se možná považuje, nebo kterým jistě chce být) ale arogantního smrada z 2-3.ročníku na gymplu, který si myslí, že se planeta točí kolem a podle něj. A jestli má IE tolik nebo netolik je jedno, špatné je to, že ignoruje jednu celou čtvrtinu možných návštěvníků svých stránek a to rozhodně není dobré. Docela mě pobavil výrok kolegy, který louská html kód, aby se dozvěděl, co vlastně chtěl básník říci.
A pokud se chce někdo podívat na mé stránky (sice z jiného oboru) klidně může. Jsem taky amatér, ale aspoň jsem se snažil naslouchat těm zkušenějším ;-)

GG

Bohůžel opět mi to nedá, abych nezareagoval. 1/co se týká stránek, jsem úplnej amatér a vše na nich jsem si dělal sám, 2/nemám teď dostatek peněž, abych si stránky nechal udělat od někoho, kdo to umí, 3/opravdu,ale opravdu nemám čas, abych seděl nad knihami a studoval, jak udělat "správně" stránky (někdo tráví čas na "počítačovejma" knihama, někdo zase nad "herpeto" - jde o individuální priority. Ano, možná to je neúplná práce a nedobře odvedená - přiznávám, ale dělám na co stačím a myslím, že lepší něco než-li nic!!! Myslím, že to říkal i P. Voženílek, že?! (o publikování...).
Těm, koho moje stránky otravují, slibuju, že až si vydělám z terárek prvních zbytečných 10.000, tak je vrazím do pořádných stránek.
A jestli vypadám jako smrad z gymplu? To je možný. Jen opravdu nemám rád reakce tady v Ifauně typu co nejvíce toho druhého shanit, "poplivat ho" apod. Myslím, že špíny je ve světě plno. Domnívám se, že my se společným koníčkem bychom k sobě mohli být slušní, vždyť jsme přece kolegové!!! No nic, tohle nemá smysl řešit. Kdo se mnou stráví 24 hod. 7 dnů v týdnu pozná, že to nemám jednoduché a čas na stránky absolutně nemám. Kwaheri.

3.2.2006 11:09

cijoml napsal(a):

Ahoj Tome.
Jsem rád, žes dal odkaz na svůj web. Považuji tvé stránky za velmi zajímavé; z obsahového hlediska rozhodně přínosné pro spoustu lidí včetně mě. Protože také používám IE a zobrazuje se mi to bezproblému, tak jsem spokojený. Osobně také více ocením obsahovou stránku než technickou. Mě také časem čeká komplet předělat své webové stránky.
Z kritiky se člověk musít poučit, ale je otázkou, kde končí byť i ryze subjektivní kritika, a co už já nazývám hulvátstvím - např. CIJOML, který(á) tě uráží a sám(a) si ani neumí přečíst tvůj první příspěvek, ve kterém neříkáš, že čekáš na kritiku, ale ve kterém pouze dávaš na vědomí odkaz na svůj web. A zrovna CIJOML, s jehož(jejíž) "odbornými" teraristickými radami se velmi často min. neshodnu (hodně ohleduplně řečeno).
Držím palce, ať se ti brzy podaří vydělat a zaplatit počítačového odborníka, který udělá i po technické stránce skvělé stránky.
Hynek

3.2.2006 11:11

navay napsal(a):

Problem celych techto vyzkumu je, ze jsou zalozeny na pouhe identifikaci, kterou prohlizec odesle serveru a mnoho lidi si radeji nastavi ze jsou IE6 na Win2000 nez se nastvat nad hlaskou "Tyto stranky jsou optimalizovany pro IE6, naschle."

Podle jinych statistik nema IE uz ani 50 procent

3.2.2006 11:14

gadjukin napsal(a):

GG

Zabednenci jsou podle me amateri, kteri pouzivaji FP a kdyz jim nekdo rekne, ze to jinde nemaka, tak reknou JEN ze IE je majoritni prohlizec a kaslou na jakoukoliv pomoc tem ostatnim.

Zvlast me to dovede nakrknout, kdyz jim nekdo rekne tady mate webbuilder, kterym kdyz to udelate, uvidi to kazdy. A tech 12 mega stahnout neni tolik

Pro zajemce www.compare.cz

Ciste html + css zcela validni a zobrazitelne ve VSEM.

3.2.2006 11:48

lissemys napsal(a):
Ahoj Tome.
Jsem rád, žes dal odkaz na svůj web. Považuji tvé stránky za velmi zajímavé; z obsahového hlediska rozhodně přínosné pro spoustu lidí včetně mě. Protože také používám IE a zobrazuje se mi to bezproblému, tak jsem spokojený. Osobně také více ocením obsahovou stránku než technickou. Mě také časem čeká komplet předělat své webové stránky.
Z kritiky se člověk musít poučit, ale je otázkou, kde končí byť i ryze subjektivní kritika, a co už já nazývám hulvátstvím - např. CIJOML, který(á) tě uráží a sám(a) si ani neumí přečíst tvůj první příspěvek, ve kterém neříkáš, že čekáš na kritiku, ale ve kterém pouze dávaš na vědomí odkaz na svůj web. A zrovna CIJOML, s jehož(jejíž) "odbornými" teraristickými radami se velmi často min. neshodnu (hodně ohleduplně řečeno).
Držím palce, ať se ti brzy podaří vydělat a zaplatit počítačového odborníka, který udělá i po technické stránce skvělé stránky.
Hynek

Přesně tak. Já se nebráním kritice, ale musí být slušná a nehulvátská. Také nejsem odborník přes počítače a dělám co umím a snažím se. Někdo má stránky po technické stránce bezvadné a obsahově nic moc a někdo naopak. Člověk opravdu nemůže rozumět všemu a nemůže udělat všechno nejlépe. Když mi někdo řekne slušně, že to nefunguje, to beru, ale vystupování Gadjukina a CIJOML mně osobně nesedí. Na stránkách samosebou budu pracovat dále. TM.

3.2.2006 13:40

somalia napsal(a):
Přesně tak. Já se nebráním kritice, ale musí být slušná a nehulvátská. Také nejsem odborník přes počítače a dělám co umím a snažím se. Někdo má stránky po technické stránce bezvadné a obsahově nic moc a někdo naopak. Člověk opravdu nemůže rozumět všemu a nemůže udělat všechno nejlépe. Když mi někdo řekne slušně, že to nefunguje, to beru, ale vystupování Gadjukina a CIJOML mně osobně nesedí. Na stránkách samosebou budu pracovat dále. TM.

Tak teď jsi mne kamaráde nasral. Ani já, ani CIJOML jsme nepoužili nic co by se dalo nazvat hulvátstvím. Prostě jsme Tě chtěli upozornit na nedostatky, které docela významě hatí Tvou práci, a ty místo abys to vzal na vědomí (a k srdci), tak arogantně odsekneš. Když Tvé chování přirovnám (nenazvu Tě) k smradovi z gymplu, tak se s tím ztotžníš a cítíš se dotčen.
A pokud by Ti šlo jen o publikování Tvých prací, uděláš to stručně, přehledně i v tom FP (nojo, ale když on FP umí takové bezva věci, že?) s minimem grafiky a barev a typů písma. No a když si vzpoměl na Petra V. tak mimo jiné říkal ně co o tom, že když něco nevíš nebo neumíš, máš to nastudovat - případně svěřit odborníkům. A neříkej, že nemáš ve vašem DDM jednoho, dva, tři kluky (či holky), kteří by Ti ty stránky udělali zadarmo a určitě lépe.
Zbytek můžem probrat ve Varech

3.2.2006 13:43

vladimir hula napsal(a):
Tome, v klidu, stranky mas pekne, vyber tematu je take super a velmi zajimavy, jen by to chtelo na to sednout s nekym, kdo rozumi temhle prisernostem okolo zobrazovani a pod. :-). Myslim, ze by bylo dost lidi, kteri by ti mohly poradit, pripadne pomoct. Zkus to v CB :-)

Gadjukine, mas moc pekny stranky :-) Jen by tam mohlo byt vic foto zvere, preci jen, zenskych tam ams vic :-)

VH

Děkuju za pochvalu Vladimíre, o minimu hadů vím... snad časem přibydou další, ale neslibuju. Holt, fotit hezký holky mě baví víc.

3.2.2006 15:12

lissemys napsal(a):
Ahoj Tome.
Hynek

Ahoj, rozhodne nejsem odbornik v teraristice a kdyz uz bych mel sebe nazvat teraristou, tak jen s velkym dovetkem zacatecnik. To ale neznamena, ze se to nesnazim delat poradne a s vyuzitim vsech znalosti, ktere jsem na netu nebo z knizek vycet. Na rozdil od zakladatele tohohle vlakna si ale necham poradit a kazdy prehmat na ktery me kdo kdy upozornil jsem si overil a chov upravil. Nikdo neni neomylny.

Nerekl jsem tady kazdopadne absolutne nic vulgarniho na adresu kohokoliv. Snazil jsem se autorovi jen poradit a vsimni si, ze prvni kritiku na web jsem nevyslovil ja, jen jsem mu rekl, ze to jde delat i lip a poradne za pomoci nekterych nastroju, ktere i zacatecnikovi pomohou udelat slusnou a validni stranku.

3.2.2006 16:02

rockviper napsal(a):
Čus Tome,
já na těch stránkách mám jen černý pozadí a v něm nápis Copyright © Tomáš Mazuch. All Rights Reserved.
Web design: Tomáš Mazuch (2006)
Nicméně když jsem po té černé obrazovce chvíli jezdil myší, na jednom místě se změnila šipka v ručičku a já se dostal dovnitř. Bohužel se mi nezobrazila ani jedna fotka, ale tím pádem jsem zase mohl pohodlně čít popisky k nim :-) Připomínám, že mám bezmála megový připojení, žádný dial- up.
Takže - měj se fajn, na aktivu o tom pokecáme. A nech si poradit, ju?
Rockviper

Obsah webu je fajn, aj ked ja niesom velmi na hady, urcite to mnohych zaujme (zaujalo to aj mna). Ale technicky je to proste nedotiahnute. Staci najst kamarata, ktory to spravi za den, nieje to problem, ak tam nemaju byt sialene animacie a pod. Obyc. html kod (proste obrazky a text + hypertextove odkazy medzi jednotlivymi podstrankami), ktory azda byde stacit sa da spravit velmi rychlo, a myslim, ze nejaky znamy ti to spravi zadarmo. Urcite poznas niekoho, kto sa v tom vyzna. Ak nie, poznas niekoho, kto pozna niekoho, kto ti to spravi za dve piva...
Grejty

3.2.2006 17:52

grejty napsal(a):
Obsah webu je fajn, aj ked ja niesom velmi na hady, urcite to mnohych zaujme (zaujalo to aj mna). Ale technicky je to proste nedotiahnute. Staci najst kamarata, ktory to spravi za den, nieje to problem, ak tam nemaju byt sialene animacie a pod. Obyc. html kod (proste obrazky a text + hypertextove odkazy medzi jednotlivymi podstrankami), ktory azda byde stacit sa da spravit velmi rychlo, a myslim, ze nejaky znamy ti to spravi zadarmo. Urcite poznas niekoho, kto sa v tom vyzna. Ak nie, poznas niekoho, kto pozna niekoho, kto ti to spravi za dve piva...
Grejty

Ahoj.Nemůžu jinak než chválit.To překrývání textu a fot mi ani tak nevadilo.I když používám také Mozilu.Perfektní jsou i odkazy na oblíbené webové stránky.Je to prostě super.Hlavně se nenech odradit.

3.2.2006 19:15

lissemys napsal(a):
Ahoj Tome.
Hynek

No tak to s tým prerábaním je dobrá spáva. Čo sa na tých stránkach zmení? Inak sú aj tak veľmi dobré

3.2.2006 21:12

somalia napsal(a):

Stránky jsou fajn, s černým pozadím krásně kontrastují fotky. Až to vypiluješ a doděláš všechno jak sis předsevzal, tak to nebude mít chybu. Na to, že jsi počítačový amatér se ti to povedlo!! Já bych nezvládl ani tohle:-) Jak píšeš - každej neumí všechno. Poradit si od profiku nech, ale na druhou stranu se nenech otrávit. Ono je tohle asi fakt už v tý český krvi nějak zakořeněný......

3.2.2006 21:38

somalia napsal(a):

Se zájmem jsem si prohlédl tvoje stránky a moc se mi líbí.O to víc sleduji tuhle diskuzi.Dneska jsem to nevydržel a zkusil je otevřít v Mozille a IE(bežně používám Operu),chodí mi to všude normálně.
Nenech se otrávit,jen tak dál.Protože:není na světě člověk ten,co by se zavděčil lidem všem...

3.2.2006 22:35

somalia napsal(a):

Používám Mozillu, který odkaz jsem navštívil tak vše v pořádku, stránky super.

4.2.2006 00:48

mvvv napsal(a):
Používám Mozillu, který odkaz jsem navštívil tak vše v pořádku, stránky super.

o prohlizec asi nejde.....Bude to rozlisenim.
Tome, já vím, že mně asi několik lidí a pc mágů odkáže do věčného zapomnění, ale zkus třeba program Macromedia fireworks plus Dreamwawer:)taky jdou zajimave veci...A dle meho nazoru: neni dulezite delat stranky absolutne dokonale po designove strance, ale obsah, lidi ten obsah je pro mne dulezity....Mne nezajima stranka kde nebude co cist, ale bude pekny design.To mam jako cucet na design?
http://reptilweb.wz.cz
a ted mne vsichni ukamenujte, s hrdosti se pridam
Cusiho Redsnake

4.2.2006 08:42

redsnake napsal(a):
o prohlizec asi nejde.....Bude to rozlisenim.
Tome, já vím, že mně asi několik lidí a pc mágů odkáže do věčného zapomnění, ale zkus třeba program Macromedia fireworks plus Dreamwawer:)taky jdou zajimave veci...A dle meho nazoru: neni dulezite delat stranky absolutne dokonale po designove strance, ale obsah, lidi ten obsah je pro mne dulezity....Mne nezajima stranka kde nebude co cist, ale bude pekny design.To mam jako cucet na design?
http://reptilweb.wz.cz
a ted mne vsichni ukamenujte, s hrdosti se pridam
Cusiho Redsnake

Presne je to v rozliseni, vyzkousel jsem na to i onen nejpouzivanejsi, ikdyz ho bytostne nesnasim a stejne se prekryval text s obrazky, ale kdyz jsem si shodil rozliseni monitoru niz tak uz to slo dobre. Ja nevim obsahove je to fajn stranka, ale kdyz sem si chtel neco precist tak jsem zakazoval a povoloval obrazky jak blbec :o)

4.2.2006 18:45

somalia napsal(a):

Zdravím,
nedá mi to a zkusím reagovat i pře s ti směsici názorů.
Upozorňuju že je to můj osobní názor amatéra jak v oblasti teraristiky tak v oblasti webdesignu.

- Stránky jsou po obsahové stránce perfektní. Měl jsem tu čest a na svých stránkách jsem publikoval některé Tomášovy články a musím uznat, že jsou dokonale zpracované.

- Logické uspořádání stránek je možné nazvat jedním slovem - CHAOS

- Čistota kódu, jeho validnost a tím i následná interpretace v jakémkoli prohlížeči je na hranici únosnosti. Stránky nejsou sjednoceny barevně, textem (fonty, barvou, čitelností), ani jinak.

Použití FP považuju za nešťastné řešení. Daleko lepší by byl téměř jakýkoli jiný nástroj.

Pro úplnost celý podpis:

Brmboš/PeTr
http://reptilia.kvalitne.cz

cislo.5

5.2.2006 11:38
cislo.5

brmbos napsal(a):
Zdravím,
nedá mi to a zkusím reagovat i pře s ti směsici názorů.
Upozorňuju že je to můj osobní názor amatéra jak v oblasti teraristiky tak v oblasti webdesignu.

- Stránky jsou po obsahové stránce perfektní. Měl jsem tu čest a na svých stránkách jsem publikoval některé Tomášovy články a musím uznat, že jsou dokonale zpracované.

- Logické uspořádání stránek je možné nazvat jedním slovem - CHAOS

- Čistota kódu, jeho validnost a tím i následná interpretace v jakémkoli prohlížeči je na hranici únosnosti. Stránky nejsou sjednoceny barevně, textem (fonty, barvou, čitelností), ani jinak.

Použití FP považuju za nešťastné řešení. Daleko lepší by byl téměř jakýkoli jiný nástroj.

Pro úplnost celý podpis:

Brmboš/PeTr
http://reptilia.kvalitne.cz

Tak jo.Když už se tady všichni tak odkrýváme,tak půjdu taky s kůží na trh.
http://mujweb.cz/www/herpetoculture/applet.html

5.2.2006 15:38

somalia napsal(a):

Ahoj všichni,
cením si chuti podělit se o informace a tak nad drobnými chybami rád přimhouřím oko. Pěkné stránky. Díky za tu snahu.

cislo.5

7.2.2006 10:17
cislo.5

somalia napsal(a):

Dneska jsem znovu koukal na tvé stránky.Už to běží dobře,i zobrazování je v pořádku,trochu jsi upravil i vzhled k lepšímu,líbí se mi to.
Vidíš,že to za tu trochu prudění od jiných stálo.Je to hezký web.

7.2.2006 11:30

cislo.5 napsal(a):
Dneska jsem znovu koukal na tvé stránky.Už to běží dobře,i zobrazování je v pořádku,trochu jsi upravil i vzhled k lepšímu,líbí se mi to.
Vidíš,že to za tu trochu prudění od jiných stálo.Je to hezký web.

Ahoj Tome,podle mě máš ty stránky velice dobrý,ať se každej radši podívá na různá nastavení prohlížečů a rozlišení.Mě to funguje v IE i třeba ve Firefoxu a to počítačům vlastně nerozumim,jsem obyčejný konzument.Měj se Petr

Přidejte reakci

Přidat smajlík