terarista98
napsal(a):
dobrý den múj hroznýš se nemúže svléknout z kůže, namáčel jsem ho do vody,ale svlékl se jen částečně s mojí pomocí ale hlava a oči nejdou takže neloví,a musím ho krmit násilím.děkuji za rady.
Doufal jsem, ze ti nekdo odpovi, protoze je mi tveho hroznyse uprimne lito.. Chvili mi trvalo nez jsem vychladnul a jsem schopen ti poradit (Jen proto, ze je mi uprimne lito tveho hada)..Ale pro zacatek par dotazu....JAk jsi hada svlekal?A v jakych podminkach ho mas a jak je stary/ velky?
Taky by mne zajimalo jak dlouho uz je po svleku,ze to resis az ted a mezitim jsi ho uz musel nasilim krmit?
Mno nic, hada nejlepe dosvlekas tak, kdyz ho namocis do vlazne vody, idealne vana nebo jina vetsi nadoba a potom jemnou masazi sundavas zbytky stare kuze....Musi to jit, jen to nekdy trva dele...Pokud by se ti to v okoli oci nepovedlo, nema cenu rvat to na silu, zajdi k vetovi, ktery na to ma nastroje...Doufam, ze se da tvuj hodna do poradku....ON za nic nemuze
terarista98
napsal(a):
dobrý den múj hroznýš se nemúže svléknout z kůže, namáčel jsem ho do vody,ale svlékl se jen částečně s mojí pomocí ale hlava a oči nejdou takže neloví,a musím ho krmit násilím.děkuji za rady.
pokud by jsi ho nechal namočeného delší dobu ve vlažné vodě tak se svlekem nemůže bejt problém
a pokud budeš terárium dostatečně vlhčit nemůže se ti tato věc téměř stát.