gyloides
napsal(a):
Dobry den.....Mel bych stejnou otazku...........o tohoto hada se zajimam uz dlouho ale je spatne k zehnani...dekuji za odpoved
Tito nádherní hadi se určitě sehnat dají, ale z 95% pouze jako import nebo již jako subadultní či adultní jedinci. Já bych rád začal s mládětem a proto mne zajímá cena v odchovu. Počítám, že jde o čerstvou snůšku, takže k dispozici někde v červnu (líhnutí asi ke konci května)? Souhlasí?
simeon2
napsal(a):
Tito nádherní hadi se určitě sehnat dají, ale z 95% pouze jako import nebo již jako subadultní či adultní jedinci. Já bych rád začal s mládětem a proto mne zajímá cena v odchovu. Počítám, že jde o čerstvou snůšku, takže k dispozici někde v červnu (líhnutí asi ke konci května)? Souhlasí?
Inkubácia trvá okolo 100dní +/- , cena za odchované mláda sa pohybuje cca 3000kč
simeon2
napsal(a):
nejlepší by bylo, kdyby nám zde cenu, za jakou bude prodávat, napsal přímo pan Kuběna...
Omlouvám se, že jsem neodpověděl, ale dlouho jsem nezaznamenal žádné dotazy a nakonec jsem to přestal sledovat.
Abych to napravil, napíšu nědo víc pro zajímavost. Samice pochází z vlastnoručního odchytu z bornejského Sarawaku. Za 3/4 roku, kdy byla bez samce, snesla první oplozenou snůšku, za rok další a za další rok tu na foto. To už byla se samcem, ale nikdy jsem nepozoroval sexuální chování a tak nevím, jestli je možné, že si spermie
v zásobě ponechala tak dlouho.
Žeroucí mláďata prodávám za 2000Kc.