Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2006 11:48

Ahoj vsichni,
juknete na Reptárium, témer kazdý den jsou vkládány nové fotografie.
:-)

9.2.2006 10:18

© acanthos napsal(a):
Ahoj vsichni,

nové od tebe :-)))) Jo ale je dobře že fotografií přibývá a kord tvojich z cest jsou moc zajímavé.
Gekko

9.2.2006 10:28

gekko napsal(a):
nové od tebe :-)))) Jo ale je dobře že fotografií přibývá a kord tvojich z cest jsou moc zajímavé.
Gekko

Ano más pravdu, hodne fotek je odeme, no holt jsem chlubil a nedá mi to se nepodelit. Díky.

9.2.2006 12:29

© acanthos napsal(a):
Ahoj vsichni,

hmm... moje fotky by tam nikdo nechtel? aspon nejake? :))

9.2.2006 12:37

utahraptor napsal(a):

Ahoj Utahraptor,
zaregistruj se a posli fotky. Nic slozitého na tom není. Redakcní rada rozhodne, zda jsou fotky vhodné k vystavení na stránkách.

9.2.2006 23:27

utahraptor napsal(a):

Jen upřesním, po registraci, je třeba zavést mezi autory, kteří mají možnost vkládat fotky, články ...
Jen dejte pro orientaci vědět, čím můžete přispět a budeme se těšit na další fotky a články

10.2.2006 19:18

jiho napsal(a):
Jen upřesním, po registraci, je třeba zavést mezi autory, kteří mají možnost vkládat fotky, články ...
Jen dejte pro orientaci vědět, čím můžete přispět a budeme se těšit na další fotky a články

Jsem rád že se na reptáriu pracuje můžu již sám vkládat články a novinky a líbí se mi profil chovatele je to praktické snad si ho všichni doplní.

14.2.2006 11:48

© acanthos napsal(a):
Ahoj Utahraptor,
zaregistruj se a posli fotky. Nic slozitého na tom není. Redakcní rada rozhodne, zda jsou fotky vhodné k vystavení na stránkách.

já se zaregistrovala ale pořád čekám na aktivační email a kde nic tu nic .((

Přidejte reakci

Přidat smajlík