Ahoj před cca měsícem jsem koupil na burze v Ládví tyto agamy-prodejce měl stůl na podiu.Chtěl bych koupit ještě několik těchto agam,protože mi uhynul sameček a samička je v teráriu sama.Máte je někdo,nebo víte o někom,kdo tyto agamy má? prosím kontaktujte mě.Přidávám foto agamy.Děkuji Pavel.
pavelcicola
napsal(a):
Ahoj před cca měsícem jsem koupil na burze v Ládví tyto agamy-prodejce měl stůl na podiu.Chtěl bych koupit ještě několik těchto agam,protože mi uhynul sameček a samička je v teráriu sama.Máte je někdo,nebo víte o někom,kdo tyto agamy má? prosím kontaktujte mě.Přidávám foto agamy.Děkuji Pavel.
Tento druh agamy meli dneska v Praze v Ladvi na burze.Taky jsem si je drive koupil a netrvalo dlouho a uhynuli mi.Je to totiz odchyt z volne prirody a u nas v zajeti moc dlouho nevydrzi jsou to vyhozene penize.
pavelcicola
napsal(a):
Stále sháním tyto agamy.Potřebuji alespoň samce.Prosím máte je někdo za rozumnou cenu,ale určitě se dohodneme.Koupím klidně i více ks.Byli k nám dovezeny se zásilkou z Egypta cca před 3mi měsíci.Díky za jakoukoliv pomoc na cestě k těmto ještěrům.