Nečekaná snůška Elaphe taeniura

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2008 22:45

Dobrý den,
včera mi nečekaně nakladl můj "samec" 13 vajíček a měl bych pár dotazů. Chtěl bych se zeptat, zda se dá z fotek poznat, zda jsou oplozená a také jak mám užovku z vajec dostat, protože se od nich nehne ani na krok, a to ani když jsem jí nabízel potravu, a násilně ji sundat se bojím, aby nepoškodila vajíčka. Předem děkuji za rady a odpovědi. S pozdravem Jiří Zemanec

25.5.2008 22:48

zemaji napsal(a):
Dobrý den,
včera mi nečekaně nakladl můj "samec" 13 vajíček a měl bych pár dotazů. Chtěl bych se zeptat, zda se dá z fotek poznat, zda jsou oplozená a také jak mám užovku z vajec dostat, protože se od nich nehne ani na krok, a to ani když jsem jí nabízel potravu, a násilně ji sundat se bojím, aby nepoškodila vajíčka. Předem děkuji za rady a odpovědi. S pozdravem Jiří Zemanec

. . .

25.5.2008 23:18

zemaji napsal(a):
. . .

Takhle podle fotky vajíčka vypadají, že jsou oplozená. Pokud jsou velká bílá tak budou oplozená pokud jsou žlutá a taková nic moc tak ne. Nech to třeba do zítra jestli znich nesleze což většinou jo. A neboj se ji potom znich sundat trochu i násilim ona jim nic neudělá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík