Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2006 15:35

Prosim mohli bjste urcit typ tohoto zvirete meri 15cm jsou ji tri roky (za kvalitu obrazku se omlouvam)dekuji štěpán

23.2.2006 19:11

stepan napsal(a):
Prosim mohli bjste urcit typ tohoto zvirete meri 15cm jsou ji tri roky (za kvalitu obrazku se omlouvam)dekuji štěpán

Cau,
no ta fotka je fakt hruza. Ale k veci, jedná se o T.h.boettgeri.

23.2.2006 19:51

© acanthos napsal(a):
Cau,
no ta fotka je fakt hruza. Ale k veci, jedná se o T.h.boettgeri.

sem dluznik acanthosi

24.2.2006 08:49

stepan napsal(a):
sem dluznik acanthosi

Mimochodem pekný samecek a rekl bych, ze má více, jak 3 roky.

24.2.2006 14:21

© acanthos napsal(a):
Mimochodem pekný samecek a rekl bych, ze má více, jak 3 roky.

No, já bych taky řekl, že tenhle hošan má hóóódně přes 3 roky. Spíše tak 8 a víc a určitě by měl rád k dispozici nějakou tu fešnou slečnu k páření.

24.2.2006 22:36

navay napsal(a):
No, já bych taky řekl, že tenhle hošan má hóóódně přes 3 roky. Spíše tak 8 a víc a určitě by měl rád k dispozici nějakou tu fešnou slečnu k páření.

tj samecek?? ja myslel ze samicka vzdyt ten ocasek je uplne kratky a zadnej vpouklej krunyr ale s tebou se hadat asi nebudu ja pro nej schanel samecka tak jeste ze sem nesehnal a vis to urcite??

25.2.2006 16:01

stepan napsal(a):
tj samecek?? ja myslel ze samicka vzdyt ten ocasek je uplne kratky a zadnej vpouklej krunyr ale s tebou se hadat asi nebudu ja pro nej schanel samecka tak jeste ze sem nesehnal a vis to urcite??

Je to SAMICE!!! Acantosi, chápu že se můžeš občas splést, ale se mnou se nehádej

Mj. ten věk by mohl být klidně i tři roky, do rukou se mi dostal nedávno dvouletý samec o stejné velikosti. Původní majitelé želvě rádi dopřávali, výsledkem je ale velká deformace krunýře. Pokud je to ale želva z odchytu, věk budu několikanásobně vyšší. Pokud máš zájem o samce, jednoho bych Ti mohl nechat - tedy až po zimování.

25.2.2006 20:23

mordor napsal(a):
Je to SAMICE!!! Acantosi, chápu že se můžeš občas splést, ale se mnou se nehádej

Mj. ten věk by mohl být klidně i tři roky, do rukou se mi dostal nedávno dvouletý samec o stejné velikosti. Původní majitelé želvě rádi dopřávali, výsledkem je ale velká deformace krunýře. Pokud je to ale želva z odchytu, věk budu několikanásobně vyšší. Pokud máš zájem o samce, jednoho bych Ti mohl nechat - tedy až po zimování.

Teď na to znovu pořádně čumím, a samice to fakt bude.
Ale tři roky, no nevím, cca 4 cm přírustek za rok je dost síla.

marek stepan

26.2.2006 15:35
marek stepan

navay napsal(a):
Teď na to znovu pořádně čumím, a samice to fakt bude.
Ale tři roky, no nevím, cca 4 cm přírustek za rok je dost síla.

Abych vse uvedl na pravou miru je to teda asi samice a je ji 8let jestli mas samecka tak budu stastny muj tel je 605085271(dik za reakce)

Přidejte reakci

Přidat smajlík