Prosim mohli bjste urcit typ tohoto zvirete meri 15cm jsou ji tri roky (za kvalitu obrazku se omlouvam)dekuji štěpán
navay
napsal(a):
No, já bych taky řekl, že tenhle hošan má hóóódně přes 3 roky. Spíše tak 8 a víc a určitě by měl rád k dispozici nějakou tu fešnou slečnu k páření.
tj samecek?? ja myslel ze samicka vzdyt ten ocasek je uplne kratky a zadnej vpouklej krunyr ale s tebou se hadat asi nebudu ja pro nej schanel samecka tak jeste ze sem nesehnal a vis to urcite??
stepan
napsal(a):
tj samecek?? ja myslel ze samicka vzdyt ten ocasek je uplne kratky a zadnej vpouklej krunyr ale s tebou se hadat asi nebudu ja pro nej schanel samecka tak jeste ze sem nesehnal a vis to urcite??
Je to SAMICE!!! Acantosi, chápu že se můžeš občas splést, ale se mnou se nehádej![]()
Mj. ten věk by mohl být klidně i tři roky, do rukou se mi dostal nedávno dvouletý samec o stejné velikosti. Původní majitelé želvě rádi dopřávali, výsledkem je ale velká deformace krunýře. Pokud je to ale želva z odchytu, věk budu několikanásobně vyšší. Pokud máš zájem o samce, jednoho bych Ti mohl nechat - tedy až po zimování.
mordor
napsal(a):
Je to SAMICE!!! Acantosi, chápu že se můžeš občas splést, ale se mnou se nehádej![]()
Mj. ten věk by mohl být klidně i tři roky, do rukou se mi dostal nedávno dvouletý samec o stejné velikosti. Původní majitelé želvě rádi dopřávali, výsledkem je ale velká deformace krunýře. Pokud je to ale želva z odchytu, věk budu několikanásobně vyšší. Pokud máš zájem o samce, jednoho bych Ti mohl nechat - tedy až po zimování.
Teď na to znovu pořádně čumím, a samice to fakt bude.
Ale tři roky, no nevím, cca 4 cm přírustek za rok je dost síla.
marek stepan
navay
napsal(a):
Teď na to znovu pořádně čumím, a samice to fakt bude.
Ale tři roky, no nevím, cca 4 cm přírustek za rok je dost síla.
Abych vse uvedl na pravou miru je to teda asi samice a je ji 8let jestli mas samecka tak budu stastny muj tel je 605085271(dik za reakce)