Zkušenosti v chovu -PYTHON CURTUS

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2008 08:56
pavelcicola

XXX.XXX.224.2

Zdravím všechny.Před několika měsíci jsem si koupil P.C.Brentensteini.Byl bych moc rád,kdyby jste sem napsali Vy,kteří máte ,,Curtusky,, déle svoje poznatky a rady k chovu těchto nádherných krajt.Jaký substrát,jestli vůbec nějaký,vytápění,jak často rosit atd.Já jsem použil jako substrát lignocel a rašeliník, kabelem vytápím dno terária.jako světlo mám 40 W žárovku.Ale je to to pravý ořechový?????Všem mockrát děkuji.V literatuře najdeme základní informace k chovu,ale teorie a praxe jsou dvě odlišné stránky věci.Chci pro ně jen to nejlepší a myslím,že tato debata mnohým pomůže.

18.8.2008 15:55
pavelcicola

XXX.XXX.224.1

pavelcicola napsal(a):
Zdravím všechny.Před několika měsíci jsem si koupil P.C.Brentensteini.Byl bych moc rád,kdyby jste sem napsali Vy,kteří máte ,,Curtusky,, déle svoje poznatky a rady k chovu těchto nádherných krajt.Jaký substrát,jestli vůbec nějaký,vytápění,jak často rosit atd.Já jsem použil jako substrát lignocel a rašeliník, kabelem vytápím dno terária.jako světlo mám 40 W žárovku.Ale je to to pravý ořechový?????Všem mockrát děkuji.V literatuře najdeme základní informace k chovu,ale teorie a praxe jsou dvě odlišné stránky věci.Chci pro ně jen to nejlepší a myslím,že tato debata mnohým pomůže.

Tak koukám,že v naší republice asi nikdo,, curtusky,, nechová.
Asi se budu muset spokojit s informacemi,co mám z literatury.

19.8.2008 19:43
krokodyl

XXX.XXX.90.245

pavelcicola napsal(a):
Tak koukám,že v naší republice asi nikdo,, curtusky,, nechová.
Asi se budu muset spokojit s informacemi,co mám z literatury.

Koukni na www.divisreptiles.cz, tam najdeš slušné info.

Přidejte reakci

Přidat smajlík