stepa
napsal(a):
Tuto teplotu má a pod lampou o 15 více tak v tom to asi nebude.Je jí 5 let zimovaná byla vždy ůspěšně až na podzim 05.Nemůže to být ani infekčniho původu.Zbytek chovu to nemá.
Cau, nejaky novinky? Me jeste napadlo ji davat koupele v hermankovem vyvaru. Myslim, ze by to mohla pit, tak by ji to mohlo pomoct.
stepa
napsal(a):
Po aplikaci antibiotik se vyloučil zápal plic,ale rýma trvá dál.Žere a vylučuje normálně.Má někdo zkušenosti jak léčit dál.
Ahoj Stepo,
tzv. "zelví rýma" není rýma v právém slova smyslu. Jedná se o kvasinkovou infekci, podobnou pohlavním chorobám u lidí. ATB nezabírají a tahle volba není stastná. Je potreba aplikovat léky na lécbu kvasinkových infekcí. Zkusený veterinár ti lécbu doporucí. Dále je potreba aplikovat podpurné léky na posílení imunity.
© acanthos
napsal(a):
Ahoj Stepo,
tzv. "zelví rýma" není rýma v právém slova smyslu. Jedná se o kvasinkovou infekci, podobnou pohlavním chorobám u lidí. ATB nezabírají a tahle volba není stastná. Je potreba aplikovat léky na lécbu kvasinkových infekcí. Zkusený veterinár ti lécbu doporucí. Dále je potreba aplikovat podpurné léky na posílení imunity.
Zašla jsem k machrovy na plazy v jížních čechách k MVDr.Krejcarovi,ten nasadil novou léčbu injekčně na 14 dní.Žádná pohlavní choroba to není.Souvisí to s předchozím zápalem plic.Jestli máte zájem ozvu se jak léčba dopadla.Zdravím.
© acanthos
napsal(a):
Ahoj Stepo,
Promin špatně jsem to pochopila(pohlavní...)Myslel jsi to dobře a mě to nedošlo.Ty o kvasinkách a já......