Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2005 12:52

marginaty

10.5.2005 23:53

milan napsal(a):
marginaty

tase marginaty

10.5.2005 23:56

milan napsal(a):
marginaty

a zase

10.5.2005 23:57

milan napsal(a):
marginaty

a ještě jednou

10.5.2005 23:59

milan napsal(a):
marginaty

ještě marginaty

11.5.2005 00:04

milan napsal(a):
marginaty

jiný pohled

11.5.2005 00:12

milan napsal(a):
marginaty

ukojená budoucí mamča Testudo marginata

11.5.2005 10:01

milan napsal(a):
marginaty

To se chlubíš nebo co? :-))
Hlavně že když jsem sháněla někoho, kdo chová přímo marginatky, tak bylo ticho po pěšině ;)

11.5.2005 22:22

utahraptor napsal(a):
Hlavně že když jsem sháněla někoho, kdo chová přímo marginatky, tak bylo ticho po pěšině ;)

Ne nechlubím se, mám jen radost, když se dílo daří. Tak jsem se chtěl s tou radostí podělit, ale vidím, že to přineslo asi jen závist.
Jestli jste sháněla marginatky, tak jsem byl určitě ticho, neboť jsem tento zájem nezaznamenal. Opravdu není v mých silách sledovat naprosto vše, co se kolem želv točí. Mám svoji práci a na diskuze se snažím chodit denně, což mne poměrně dost časově vysiluje. Mě to ale nevadí, chodím sem rád, protože je to otevřená učebnice. (mimo jiné také pravidelně čtu i inzertní rubriky a to nejen zde na ifauně. )
Nemohu vám s těmi marginatkami pomoci, protože stejně nejsou na prodej. Odchovy si nechávám. Místa mám zaplať Bůh, poměrně dost a práce kolem želv mi nikdy nevadila. Ba naopak.
Milan

11.5.2005 22:58

milan napsal(a):
Ne nechlubím se, mám jen radost, když se dílo daří. Tak jsem se chtěl s tou radostí podělit, ale vidím, že to přineslo asi jen závist.
Jestli jste sháněla marginatky, tak jsem byl určitě ticho, neboť jsem tento zájem nezaznamenal. Opravdu není v mých silách sledovat naprosto vše, co se kolem želv točí. Mám svoji práci a na diskuze se snažím chodit denně, což mne poměrně dost časově vysiluje. Mě to ale nevadí, chodím sem rád, protože je to otevřená učebnice. (mimo jiné také pravidelně čtu i inzertní rubriky a to nejen zde na ifauně. )
Nemohu vám s těmi marginatkami pomoci, protože stejně nejsou na prodej. Odchovy si nechávám. Místa mám zaplať Bůh, poměrně dost a práce kolem želv mi nikdy nevadila. Ba naopak.
Milan

Jenom ty fotky zveřejňujte dál. Na ty závistivé nedejte. Však máte čím se chlubit, protože ty fotky jsou úžasné.
Fakt si necháváte všechny odchovy? Dovedl jste už některé své odchovy do dospělosti? Necháváte ty příbuzné, aby se pářili? Pořád se pídím po tom, jestli někdo pářil příbuzné jedince a jaké byly důsledky.

12.5.2005 09:43

milan napsal(a):
Milan

Ale fuj, taková reakce od tebe mě opravdu překvapila :((( Vůbec jsem nezáviděla... a nesháněla jsem marginátky, ale nějakého chovatele, který by mi poradil...
Jasně že nestíháš všechno, ale smajlíků v příspěvku sis všimnou mohl :/

13.5.2005 12:52

utahraptor napsal(a):

...zaplať pánbůh, že alespoň někdo se má chlubit čím...

Přidejte reakci

Přidat smajlík