Krajta kralovska se nemuze vyprazdnit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2008 17:22
katuschka

XXX.XXX.164.147

Ahoj,
Mam malou krajtu kralovskou, asi 5 mesicu. Nemuze se vyprazdnit - a to ma zadecek poradne naducany a opravdu se snazi tlacit. Mate podobne zkusenosti ? Muzete poradit ?
Diky, Katka

30.9.2008 18:15
algiz

XXX.XXX.9.184

katuschka napsal(a):
Ahoj,
Mam malou krajtu kralovskou, asi 5 mesicu. Nemuze se vyprazdnit - a to ma zadecek poradne naducany a opravdu se snazi tlacit. Mate podobne zkusenosti ? Muzete poradit ?
Diky, Katka

Ahoj sice jsem to ještě nezkoušel, ale když mají hadi problémy s vyprazdňováním tak se dávaj na 10-20minut zaplavat do vlažné vody tak 25°C.

30.9.2008 19:57
katuschka

XXX.XXX.164.147

algiz napsal(a):
Ahoj sice jsem to ještě nezkoušel, ale když mají hadi problémy s vyprazdňováním tak se dávaj na 10-20minut zaplavat do vlažné vody tak 25°C.

No, to uz jsme zkouseli... Ted prijde na radu olejovy klystyr, nekde se o tom pritel docetl.. tak snad !

6.10.2008 20:09
pavelcicola

XXX.XXX.224.1

katuschka napsal(a):
No, to uz jsme zkouseli... Ted prijde na radu olejovy klystyr, nekde se o tom pritel docetl.. tak snad !

Zdravím,kamarád měl tento problém ,také s P.regius a had mu uhynul.Krajta měla jakoby kámen u kloaky a nemohla ho dostat ven.Po pitvě se zjistilo,že byla velmi zaparazitovaná.Já bych šel na veterinu a neotálel bych.Odkud jste.U nás znám skvělou doktorku přes plazy,je to v Českých Budějovicích.

Přidejte reakci

Přidat smajlík