draky
napsal(a):
Čau všichni potřeboval bych vědět za jak dlouho je poznat u samice tangerinky jestli je gravidní.asi před měsícem sem muj páreček dal dohromady a páření jsem nepozoroval přes den jsou pořád zalezlý a vnoci spim:)tak jestli by mi mohl někdo poradit tak budu rád díky.
Drak
Asi po třech týdnech zašne víc žrát a bude agresivnější pak vejce do inkubátoru ale hodně velkou vlchkost.Já to tak dělám a daříse mám sinaolki a křížence elaphe guttata lampropeltis triangulum sinaole.Čau
draky
napsal(a):
Čau všichni potřeboval bych vědět za jak dlouho je poznat u samice tangerinky jestli je gravidní.asi před měsícem sem muj páreček dal dohromady a páření jsem nepozoroval přes den jsou pořád zalezlý a vnoci spim:)tak jestli by mi mohl někdo poradit tak budu rád díky.
Drak
Čau Draku,stejně jako venku nezačínají hnízdit ptáci,tak ani tobě se v této době nebudou hondurensisky pářit,na to mají jiné období,něco si o nich nastuduj
moreliabredli
napsal(a):
Čau Draku,stejně jako venku nezačínají hnízdit ptáci,tak ani tobě se v této době nebudou hondurensisky pářit,na to mají jiné období,něco si o nich nastuduj
Tak, tak draku, hondurensisky se sice páří ze všech korálovek většinou nejdéle, někdy třeba až v červnu nebo dokonce červenci, ale teď už to nebude to pravé ořechové. Samice nebude na 90% nastartovaná, nebude ovulovat.