Pohlaví u Anolis porcatus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2006 16:19

Tak už sem si je koupil a myslím, že by to pár měl být, ale pro jistotu sem dám pár fotek pravděpodobné samice, omlouvám se za jejich kvalitu, ale snad tam bude něco vidět, v ruce se mi moc mrská abych ji mohl vyfotit.

25.3.2006 16:23

lizardguru napsal(a):
Tak už sem si je koupil a myslím, že by to pár měl být, ale pro jistotu sem dám pár fotek pravděpodobné samice, omlouvám se za jejich kvalitu, ale snad tam bude něco vidět, v ruce se mi moc mrská abych ji mohl vyfotit.

doufám, že to je opravdu samice, ještě jsem zapoměl říct, že měří 13,5cm, jsou to 7 měsíců stará zvířata a v teráriu se prý nenapadají, jen samec (18,5 cm) ukazuje hrdlo.

25.3.2006 16:32

lizardguru napsal(a):
doufám, že to je opravdu samice, ještě jsem zapoměl říct, že měří 13,5cm, jsou to 7 měsíců stará zvířata a v teráriu se prý nenapadají, jen samec (18,5 cm) ukazuje hrdlo.

...

25.3.2006 16:36

lizardguru napsal(a):

na rozdíl od samce má hladkou a úzkou hlavu.

25.3.2006 16:42

lizardguru napsal(a):

báze ocasu je lineární, na rozdíl od druhého anolise který má kořen značně rozšířenej, ale i přes tyto všechny znaky je ve mně malý kus nejistoty z recesivního samce.

25.3.2006 16:44

lizardguru napsal(a):

pro srovnání jasně rozenaný samec

Přidejte reakci

Přidat smajlík